Venom 2024 hamarosan a mozikban

A Venom 2024 sorozat egy igazik kikapcsolódás azok számára akik szeretik a fantázia filmeket scifi beütéssel. A film harmadik része igazi élményt ígér, már ami az előzetesből felsejlett. Lesz benne abból az elengedhetetlen humorból is ami az első két részt jellemezte . De igazi pazar jelenetekben is bővelkedhet az aki a 2024 Október 24.-i bemutatót megnézi.

A Venom – Az utolsó menet igen sokatmondó cím. Venom hazájából jönnek el ezúttal a fajtársai, így vajon mekkora esélye van a túlélésre. Mert biztosan akad nála erősebb lény is . Kíváncsi vagyok hogyan küzd meg velük . Az előzetesből néhány pillanatra ebből a küzdelemből is láthatunk jelenetet. Eddie Brock (Tom Hardy) testebe költözött lény egy időre beköltözik egy ló testébe , és ebből is egy ugyancsak látványos képsor készült. Szóval igen megint csak felpiszkálta a kíváncsiságomat ez a jól sikerült előzetes.

A Libri oldalán megrendelhetőek a filmek !

Venom 2024 a földiek pártján áll, így harcba száll a fajtársai ellen. Eddie-nek pedig mindenhol ott kell lennie ahol a lény van . Tehát ha a lény veszélyben van akkor Eddie-nek is van félnivalója.

A filmet nálunk az Intercom forgalmazza !

A trilógia második részének Bluray változatát is ajánlottuk ! Az oldalunkon több olyan cikket is publikáltunk amely érdekelheti ! Javasoljuk, hogy böngésszen nálunk !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...