Christopher Nolan – Eredet

A világhírű rendező, Christopher Nolan nemzetközi sztárokkal forgatta ezt a scifi akciófilmet, amely a világ számos pontján és az álmok birodalmában játszódik. Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) a legjobb az extrakció művészetében: a legféltettebb titkokat is képes ellopni az emberek elméjéből, miközben álmodnak. E tudás az ipari kémkedés egyik legkeresettebb bűnözőjévé tette, ám elszakította szeretteitől, és folyamatos menekülésre kényszeríti.

Most Cobb visszakaphatja régi életét, ha teljesíti a lehetetlennek látszó feladatot, és nem ellop, hanem elültet valaki fejében egy gondolatot. Ha Cobb és csapata sikerrel jár, ez lehet a tökéletes bűntény. Ám profizmusuk és a legalaposabb tervezés sem készíthette fel őket arra a veszélyes ellenfélre, aki mintha minden lépésüket előre tudná. És akiről egyedül Cobbnak lehetett sejtése…

Rendező : Christopher Nolan

16 éven aluliaknak nem ajánlott !

A DVD itt megrendelhető !

A Top Gun ajánlónk is érdekelheti !

Leonardo DiCaprio-ról kezdetben nem voltam jó véleménnyel , de közben ahogy gyakorolta a szakmát úgy nőt bele . Korunk egyik legjobb és egyik legjobban fizetett színészé vált . A most ajánlott Eredet a már kiforrt és ízig vérig színésszé vált Caprio játéka akin már nem látszik a kezdeti gyerekes modor .

Christopher Nolan olyan nagy filmeket hozott létre mint a Csillagok között (2014) , A Tenet (2020) és az ő filmjét várjuk 2023 ban aminek a címe Oppenheimer .

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...