Rampapapam- az év legnagyobb slágere vagy csak egy újabb felejthető dal

A Rampapapam : Desh, Azahria, Young fly , Lord Panamo dala, amely 2023 Július 20.-án jelent meg . Igazán jól fogadták a rajongók és hallgatok, ez alatt a rövid idő alatt több millióan streamelték a YouTube videómegosztó csatornán . Többnyire csak pozitív megjegyzéseket írtak a közösségi médiákban és zenei platformokon . Bár nincs konkrét infónk arról, hogy a kritikusok hogyan reagáltak , de annyi épp elég, hogy a közönség bírja a zenét .

Ez a dal gyors tempójú , rapversek és elektronikus ütemek keverékét tartalmazza . Össze hasonlították a Rampapapam-ot más EDM és Hip-Hop számokkal , és úgy tűnik, hogy egy energikus, vidám zene mindkét műfaj elemeivel . Hamarosan remixelték a művet és kiadták a Remix Records-nál.

A Dalt 2023. Szeptember 2.-án élőben adták elő a Budapest Parkban az Azahria x Desh Ft. Young Fly & Lord Panamo előadásában .

Végül elmondhatjuk a dal meghallgatása után, hogy igazán jól sikerült bulidal amelyet még évekig fogunk kedvelni , nézni és hallgatni . Nem véletlen és joggal megérdemelt, hogy a 100 legjobb Magyar videók köt a 3. helyen van jelenleg .

A kép forrása : Youtube

Néhány infó a dal készítőiről :

Prod. : Somogyvári Dániel Szöveg : Desh, Azahria, Voung fly , Lord Panamo Rendező és egyben operatőr : Rádli Bence Producer : Tóth Gergő A dal kiadója: Supermanagerment

A marsi című könyvről itt publikáltunk !

A kép forrása : Youtube

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 5 / 5. Szavazatok száma: 1

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...