A marsi- Az űrkutatás legizgalmasabb kalandja

Andy Weier „A marsi” című regénye egy igazi modern scifi, Amely az emberi kitartás, tudományos zsenialitás és humor mesteri egyvelegét kínálja az olvasóknak . Ez a könyv olyan izgalmas és fordulatos, hogy az ember nehezen teszi le .

A történet középpontjában Mark Watney áll, akit a hirtelen kitört marsi vihar miatt hátrahagynak a űrhajóstársai , és a társai halottnak is hiszik . Az egyedül maradt űrutazó azonban nem adja fel egykönnyen . A Marson egyedül, a rendelkezésére álló erőforrásokkal és készletekkel kezdi meg a túlélésért vívott harcát . Watney humorral és zsenialitással fűszerezett videónaplói fejezetről fejezetre , hűen dokumentálják a túlélésért vívott küzdelmeit .

Andy Weier elképesztő részletességgel mutatja be a Marson való életet, a tudományos problémákat és megoldásokat, valamint a főszereplő vívódásait és humorát . A mű lenyűgözően valósághű és informatív, izgalmas és szórakoztató. A „Marsi” nem csak egy űrkutatási kaland, hanem egy emberi történet is, amely arról szól, hogy az emberi szellem és kitartás milyen csodákra képes, még a legkétségbeejtőbb körülmények között is. Mark Watney karaktere könnyen az olvasó szívébe hatol, és így vele együtt élhetünk át vele minden sikert s kudarcot .

Ez a regény magával ragadó olvasmány,nehéz letenni. A tudomány és a szórakozás tökéletes egyensúlyát nyújtja. Garantáltan feledhetetlen élménnyel is ellátja az olvasókat . Erről a könyvről bizonnyal még hosszú ideig beszélni fognak az olvasók.

A Libri Sci-Fi könyvajánlatai itt találhatóak!

Az E-könyv ajánló kép !

A „Marsi” film

A regény a filmes ipart is lázba hozta mert 2015-ben Andy Weier regényéből filmadaptációt készítettek . A főszerepet Matt Damon játszotta, aki Mark Watney karakterét alakította . A filmalkotás hűen követi a könyv cselekményét, és vizuális látványossággal mutatja be a túlélési küzdelmet és a tudományos megoldásokat . Matt Damon alakítása valamint a többi szereplő is és maga a látvány is kiválóak . A filmváltozat is nagy sikert aratott, és számos díjat és jelölést is magáénak tudhatott, köztük a Golden Globe és az Oscar díjat is megkapta . A film egy remek lehetőség arra, hogy a könyv rajongói még mélyebben belemerüljenek a történetbe. Azok számára is élvezetes, akik még nem olvasták el az eredeti könyvet .

A klímaváltozással kapcsolatos cikkünk is érdekelheti !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...