Barni és Valmar – Ratata: Az év egyik legütősebb magyar slágere

A Rata dal nagyon pozitív visszajelzéseket kapott hazánkban. A dal és a készült videoklip nagyon népszerű, és sokan szeretik a vidám, pörgős zenéjét és a szórakoztató látványos klipet. A dalhoz készült dalszöveg is nagy sikert aratott, és sokan éneklik azóta is. A dal és a klip egyaránt nagy hatással voltak a magyar zenei életre, és a Barni és Valmar duó egyre népszerűbbé válik. A szám manapság is tartja a népszerűségét . Valmar 2023 júniusában új dalt jelentet meg „Playboy” címmel . (Barni és Valmar)

Valmar legutóbb a Szikora Robi-val közösen adták elő a „Úristen-Ki ez a lány” dalt, amely szintén nagyon népszerű a videómegosztón . Az Úristen című dal hatalmas sikert aratott Magyarországon, és 2022-ben az év legnagyobb slágerének választották. A dal már megjelenése előtt hatalmas népszerűségre tett szert, és a klipjét több mint hatmilliószor nézték meg egy hónap alatt. A dal szövegét Szikora Róbert írta. Érdekesség kép jegyzem meg, hogy a dalt Rimóczi Erika jelnyelvvel készült videóban mutatta be .

A kép forrása : Youtube

Több érdekes cikket is találhatsz oldalunkon ! A Loki második évadjáról is szereztünk információkat ! Itt írtunk róla ! Ha kíváncsi vagy arra, hogy kik játszanak az új évadban, vagy hogy ki írta és a történet is érdekel , akkor olvasd el ezt az új cikkünket Lokiról .

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...