Tóth Andi – A parkban : A kellemes őszi séta

Tóth Andi, a népszerű magyar énekesnő, egy újabb alkotással rukkolt elő, a remek videó egy kellemes őszi sétára invitál minket. A videó címe „A parkban”, és már az első pillanattól kezdve magával ragad minket a természet szépségeivel. A dal az érzelmekről szól , amolyan romantikus hangulatot varázsolva a hallgatóság számára . A helyszínek és maga az énekesnő is gyönyörű szép . Már csak ez miatt is érdemes meghallgatni és megnézni a videót .

A kép forrása : Youtube

Annak ellenére, hogy lassú a dal mégsem mondhatjuk, hogy valami szerelmi bánatról szólna. A várakozásról szól, jó a kedve és ebben a hangulatban várja a szerelmét .

Tóth Andi manapság: Az énekesnőnek Szikora Róbert volt a mentora a 2014-es X-faktorban . Azóta több dalon is túl van amelyek mindegyike kissé másabb volt mint az előző. Szikora még mindig figyel az énekesnőre és aggódik amiatt, hogy nehezen tűri Andi a kritikákat . Manapság úgy tűnik kezd kifelé kacsingatni a zene iparból és a divatszakmában próbál szerencsét. Ezen a területen azonban sok kritika érte az énekesnőt amitől ki is akadt rendesen .

Az énekesnő ruhamárkájáról is írtunk egy cikket amiben arról gondolkodunk, hogy tényleg drága e vagy sem a kollekciója . A cikkünk pozitív hangulatú.

Az oldalunkon több olyan cikk is található amely érdekelheti és válogathat a sok videó megosztásainkból is! Böngésszen nálunk !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...