Zséda – A szürke patás (Karácsony)

Zsédenyi Adrienn Több díjjal is büszkélkedhet . Fonogram és EMeRTon díjjak . Már 15 éves korában megkezdte az ének leckéit . Több színházban is megmutathatta a színészi tehetségét is . Hét éven át hegedülni is tanult . Tehát elmondhatjuk , hogy eléggé sok oldalú énekesnő Zséda . Több a videó alatt !

A Librinél regisztrálás nélkül rendelhetsz zenét,könyveket,játékokat,filmeket ! Vásárlásoddal támogatod az oldalunk működését ! Köszönjük!

Adrienn 2021-ben kezdte el a szóló karrierjét és azóta is egyedül énekel . Persze kivételt képez a mostani duett . Zséda és Kökény Attila adja elő közösen a Hello című romantikus dalt . Hazánk viszonylatában népszerű lett ez a muzsika a maga 10 Milliós nézettségével . A video csatornáján is látható , hoz ezzel a dallal önmaga rekordját is megdöntötte . A dalművet közel másfél év volt összehozni de a nézettség igazolja, hogy érdemes volt alaposan kidolgozni . Igazából stílusban is összeillő a két sztár hiszen a romantikus vonalon mozognak egyaránt .

A karácsonyi éneke a második legkedveltebb videója a 8.1 Milliós nézettségével . Még megemlíthetjük a művei közt A Legyen úgy videója 2.8 Milliós látogatójával a harmadik és a És megindul a föld 2.1 Millióval a negyedik helyen áll a nézettségben .

Adrienn három filmhez is köthető . Egy rövidke szerepet kapott a Nyugattól keletre,avagy a média diszkrét bája . A Csudafilm főcímdala és a Megy a gőzős filmzene .

A kép forrása : Youtube

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...