Streaming szolgáltatások Magyarországon

Írta : Kiss Anita (Streaming szolgáltatások)

Míg az idősebb korosztály tagjai elsősorban a televíziós műsorokat részesítik még mindig előnyben, addig a fiatalok inkább választják a streaming szolgáltatások valamelyikét, vagy akár többet is egyszerre. Ez utóbbira is van ugyanis lehetőség már hazánkban.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy még mindig messze a legnagyobb népszerűségnek a Netflix örvend itthon, de előkelő pozíciójára tör az HBO MAX és a Disney+ is. Az HBO Go szintén sokak által előszeretettel választott, így ember legyen a talpán, aki tud dönteni az egyre szélesebb választékból.

A kép illusztráció ! A kép forrása : Pixabay

Miért jók a streaming szolgáltatások?

A viszonylag elérhető ellenértékért cserébe bármikor, szinte bármilyen eszközről nézhetjük kedvenc sorozatainkat, filmjeinket. Persze csak azokat, melyek megtalálhatóak a választott streaming szolgáltató aktuális kínálatában. A gyakran ismert színészek, színésznők nevével fémjelzett sorozatok és filmek igazi csemegének számítanak a mozirajongók körében, de nem ritka az sem, hogy a nagyot futott sorozatok újabb és újabb évadjai csábítják a szolgáltatóhoz az előfizetőket.

Netflix – Halálos harcmező hivatalos előzete

Az olcsóbb megoldások kedvelői választhatják az Apple TV-t és az Amazon Plust is. Az árak és az elérhető néznivalók minősége pedig gyakran nincsenek arányban. Egyébként is ízlés és korosztály függvénye, hogy ki melyik streaming szolgáltatások-nál találja meg új kedvenceit.

A streaming szolgáltatókról itt is írtunk

Oldalunkon a THpost-on találhatnák filmekkel kapcsolatos cikkeket . Például van bejegyzésünk a mozikról , arról gondolkodtunk, hogy mi lehet a mozizás sorsa . Megosztottunk filmekről előzeteseket is az oldalunkon . De vannak olyan könyv ajánlataink is amelyek később filmre lettek véve .

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...