Figyelemre méltó a Santander Bank tevékenysége

Amiért most itt írok róla az annak köszönhető , hogy a Spanyol Banco Santander bank tevékenysége nagyon tetszik . Ők a bankok között éllovasok abban , hogy olyan projekteket támogatnak amelyek a globális felmelegedés elleni harcban vesznek részt .

A kép forrása : Pixabay

A céljai közt szerepel a energia , acél ipar és a légi közlekedés karbon mentesítési törekvéseinek elősegítése . A mostani támogatások együttesen akár 251 millió tonnával csökkenthetik a széndioxid kibocsátást . A cégcsoport nem csak finanszírozza az átállást hanem tanácsadási szolgáltatást is nyújt számukra .

A Santander bank olyan szolgáltatásokat , termékeket is támogat amely segít a lakossági ügyfeleknek az átállásban .

A Bank saját cégét is semlegesítette . 2020 óta nem bocsátanak ki szén-dioxidot . További törekvésük a saját házuk táján a 2025 -ig megújuló energia forrásból nyerni a villamos energiát .

Forrás : NRGreport

A cég részvényei 2022 . 08.25 -én 11 óra 43 perckor 2.4605 Euro áron forognak a Frankfurti tőzsdén .

Írta : B.A.

Még egy cikk a Santander-ről

A Santander és a F1 közösen írtak ki pályázatot . A cikkben erről írunk !

A Santander jelentésében találtam az is , hogy a cég több más bankkal karöltve segít a nagy esőerdők mentésében is Dél Amerikában .

Egy könyvet is szeretnék ajánlani a befektetés témában . A Warren Buffett jelenti könyv az egyik legjobb mű ebben a témában . A szerkesztő Lawrence A. Cunningham a Berkshire Hathaway jelentéseiből állította össze a könyvet . Sokat megtudhatunk a könyvből és valóban nem csak befektetőknek érdemes elolvasni hanem cégvezetők is sokat tanulhatnak belőle. Azt olvastam megbízható forrásból , hogy vannak akik azért vesznek Berkshire Hathaway részvényeket , hogy hallják a befektető mester tanításait a közgyűléseken !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...