Az Alteo hazánk egyik meghatározó energiaipari cége !

Az Alteo alapításakor 2008-ban a főrészvényesek a villamosenergia termelést tűzték ki a feladatuknak . A mai méret kialakulásához több akvizíció vezetett . A cég folyamatosan keresi a felvásárlási lehetőségeket . 2019-ben sajátkivitelezésű naperőműveket adtak át . Részt vesznek a villamos autók töltőállomásainak kiépítésében . A történetben megtalálhatjuk azt is , hogy a Covid idején  több alkalommal is adományoztak . Volt , hogy maszkot és volt példa arra , hogy fertőtlenítő szert adományoztak . A vállalat 2008-as alapítása óta a saját tervei szerint növekszik .

A cég vezérigazgatója Ifj. Chikán Attila . Őt jobban megismerhetjük , ha a blogját olvassuk aminek a neve Chikansplanet . A képzettségéről és egyéb pozíciójáról az Alteo oldalán található információ .

Az Alteot figyelő társaságok 2022-ben :

  • MKB
  • Kalliwoda
  • Erste Investment

“Folyamatosan változik az energetikai struktúra működtetésének filozófiája , egy rugalmas vállalatnak ezeket a trendeket fel kell ismernie .”  

Ifj. Chikán Attila az Alteo vezérigazgatója

A vezérigazgató egy blogot vezet a Chikánsplanet-et . Hetente egy cikkel jelentkezik . Nagyon érdekes bejegyzéseket tesz és látszik , hogy felkészült a szakterületén . Érdemes a befektetőknek is olvasni az ő blogját mert így megismerhető a cégvezető gondolatmenete , legalábbis a cikkek erejéig biztosan .

Ez is érdekelhet : Úszó város épül a Maldív szigeteknél

Maldív kénytelen a vízre építkezni mert veszélybe került az ország a klímaváltozás miatti tengerszint növekedése miatt . A tervről egy képet is megosztottunk a cikkünkben !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...