Külföldön is terjeszkedne az OXO Nyrt.

Az OXO Technologies Holding Nyrt. 2022.09.02 napon közleményt tett közzé a BÉT honlapján . A közlemény több fontos információt is közöl a befektetőkkel . A társaság a külföldi terjeszkedésről döntött és azt a közgyűlésen terjesztik majd elő . Továbbá javaslatot fog tenni a közgyűlés előtt az IFRS könyvelésre való átállásara . A részvények likviditása érdekében részvényvisszavásárlási program kidolgozását is kezdeményezik .

A kép forrása : Pixabay

„A Társaság Igazgatósága döntött továbbá a Arete Zrt. részletes átvilágításának
megkezdéséről, a befektetési tárgyalások megindításáról, valamint azok lefolytatásáról az
Arete Zrt kisebbségi részvényeinek megszerzése céljából.”

Az OXO Technologies Holding Nyrt. 2021 Március 19. én került a BÉT XTend piacára . A pénteki kereskedésben 7%-ot emelkedett. A részvény a bevezetés óta -30.2 %-ot gyengült . A BÉT adatai szerint .

Cikk az Alteo-ról

Az Alteo hazánk egyik meghatározó energia ipari vállalata . Az energia termelést megújuló energia források felhasználásával nyeri . Újabban a újrahasznosítás területén is terjeszkedik . Elmondhatjuk , hogy a cégnek minden fejlesztése a céljaiknak megfelelően alakult . A cég dinamikusan , mód szeressen növekszik .

A vízre telepített napelemekről is írtunk . Egyre több országban telepítenek napelemeket vízfelületekre . Például víztározók vagy bányatavak alkalmasak erre . A napelemek hűtését megoldja a víz és így sokkal hatékonyabbak . Valamint azért is jó mert a víz lassabban tud párologni . Hazánkban egyenlőre azért nem vágtak bele ilyen jelegű projektbe mert a technológia még új .

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...