A 4DX moziélmény felturbózhatja a mozikat

A 4DX moziélmény elődje : A moziknak nagy lökést adott a 3D film, mint például az Avatár. Ez egész filmes 3D,de valójában korábban is volt már 3D élmény. Egy horror filmben a (Rémálom az Elm utcában) 15 perces szakaszon 3D élményt élhettünk át.

A kép forrása : YouTube


No de ez is csak akkor jó és élvezhető,ha a film akció dús és sok a látványosság. Egy szerelmes filmnél mit sem ér. Pont úgy mint a hangzás terén az 5+1 hangzás is csak akciónál alkalmazható eredményesen.
A nemrégiben beharangozott 4DX moziélmény is csak úgy képzelhető el,ha az nem valami romantikus vagy filmvígjáték. A technológia egy új dimenziót adott a mozizásnak . Mozgó székekkel és a ránk fújt vízzel és levegővel és a füsttel próbálják elérni azt , hogy úgy érezd benne vagy filmben mint szereplő .


A 4DX technológiát bemutató Cinema City videó már tényleg igazi élményt ígér. Bemutatják a mozgó székeket,a füstöt és maga a videó is akció,merthogy ott tudják csak bemutatni igazán a mozizás élményét.
A nagy kérdés az,hogy vajon hova fejlődik a moziipar. Vajon milyen új élményeket élhetünk majd át a jövő mozijaiban. Ez egy izgalmas kérdés,amire csak a jövő adhat válasz. Addig is élvezzük a 4DX pazar élményét.

Hazánkban is vannak 4DX mozik a Cinema city jóvoltából . Arra büszkék lehetünk , hogy Európában elsőként nálunk a Westend -ben volt először része nézőknek ebben a páratlanul pazar élményben .

A modern lakberendelésről írt cikkünk is érdekes !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...