2023- 5 film amit érdemes DVD-n megvenni

A Karácsony közeledtével érdemes körülnéznünk a DVD piacon is, hiszen mostanában több a moziban nagy sikerrel játszott film is forgalomba került. Tehát nézzük mely filmek érdemesek ajándéknak a Karácsonyfa alá (5 dvd):

Az ajánlott filmeket a Librinél vásárolhatjátok meg! Klikk a itt lévő reklámra !

5 DVD a karácsonyfa alá

  1. Mission: Impossible – Leszámolás : Tom Cruise legújabb kémfilmje. Állítólag ebben alakította a legjobbat a színész. Mint mindig a csapat a múltjukhoz viszonyítva is a legveszélyesebb küldetésre indulnak. Egy félelmetes fegyvert kell felkutatniuk , amely az emberiség egészére hatással lehet. A csavar az, hogy Ethan Hunt és csapata egy korlátlan hatalommal rendelkező ellenséggel áll szemben. Ethan számára világos, hogy a küldetés a legfontosabb, oly annyira, hogy a szerettei sem számítanak annyira, hiszen az egész emberiség van veszélyben.
  2. Transformers: A fenevadak kora : Optimus Prime fővezér a legnagyobb feladattal néz szembe ebben a pörgős akció filmben. Ezúttal a fenyegetés az egész bolygót érinti, képes azt elpusztítani. Az Autóbotok így szövetségre lépnek maximálokkal. Noah (Anthony Ramos) és Elena (Dominique Fishback) is segítenek a Transformereknek a föld megmentéséért vívott küzdelemben.
  3. Asterix és Obelix – A Középső Birodalom : Az Asterix és Obelix újabb része Isz.E. 50 -ben játszódik. Kínában a császárnőt megbuktatja és lezáratja egy herceg. A császárnő lánya és annak a testőre a Gallokhoz megy segítséget kérni. A két főhős elfogadja a megbízást és útnak indulnak, ám Cézár is újabb hódításra vágyik és ő is a Középső birodalom felé indul. A film a Francia filmkészítésben is szokatlanul magas költségvetéssel készült.
  4. Hadik : Hazánk történelmének egyik nagy alakjává vált Hadik András 1757-ben. A történelem egyik legizgalmasabb és legveszélyesebb huszárok által végrehajtott csíntevését mutatja be a film. Mária Terézia utasításának eleget téve a huszár csapat Berlinbe tart. A cél az, hogy Nagy Frigyes porosz király távollétében elfoglalják és megsarcolják a fővárost. A film akcióban és látványban is felülmúlja az eddigi huszárfilmeket .
  5. Dungeons & Dragons: Betyárbecsület : Egy nőcsábász tolvaj és annak szedett-vedett csapata egy elveszett ereklye után ered. A dolgok azonban veszélyesre alakulnak amikor szembetalálják magukat az ellenfeleikkel. A kritikusok az „Év filmje” jelzővel illeték az alkotást. Minden esetre egy igazi kalandban és látványban gazdag filmet vásárolhatnak meg. (5dvd)

A könyvajánlatunk az ünnepekre cikk is érdekelheti !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...