2023- Karácsonyi tipp- 5 könyvajánlat az ünnepekre

Ismét hamarosan itt a karácsony, és sokaknak gondot okoz, hogy vajon mit rakjon a fa alá. Ezért a The Hungary Post-on most összegyűjtöttünk 5 könyvet amely szerintünk nagy sikert arathat az ajándékozás idején. Nézzük is mindjárt az elsőt (Karácsonyi tipp):

Nézzük az 5 könyvet ami örömet okozhat annak akinek adod

  1. Tedd magad hasznossá- Az élet hét szabálya. Az írója Arnold Schwarzenegger aki gyakorlatilag felrázta az egész világot a sport területén. Ő az aki sokakat ösztönzött arra, hogy elkezdjék a testépítést. Aztán később talán ő ösztönzött megint csak sokakat a színészi pályára. De bizonyított a politikai színtéren is. Az ajánlott könyv sem az első. Emlékszem az első könyvére, hiszen az nekem ma is a polcomon van „Utam a csúcsra’ címmel került a könyvpiacra. Már ebben nagyon inspiráló volt . A mostani könyve viszont már egy élet tapasztalata, így nem csak egy inspiráló szöveget olvashatnak az olvasói hanem olyat ami mögött tettek és tapasztalat áll.
  2. Anya, kérek még!- Hozzátáplálás egyszerűen. Ambrus Éva könyve már egy bővített kiadás. Az író az anyáknak segít a könyvével abban, hogy a gyermek táplálás körüli sok ellentétes információt hozza rendbe. Az könyvajánlójában az első jó tanácsa ezzel kapcsolatban, hogy jobb ha semmilyen tanácsot nem fogadsz el hanem figyeled a babád jelzéseit és a szerint cselekszel. A kiegyensúlyozott táplálást ajánlja, amivel megalapozhatod gyermeked egészséges fejlődését. A könyvben recepteket is találhatsz. És bővítéskép 11 új receptet is raktak be az allergénekkel kapcsolatban.

3. A kis herceg. Antoine De Saint-Exupéry könyve gyermekeknek ajánlható, de nem kizárólag. Mivel Exupéry megjárta a világháborút ezért ebben a könyvben is több van mint egyszerű mese. Valahol a sorok mögött ott van az igazi mondanivaló. Ha felolvasod a gyermekednek a művet bizonyára te is megtalálod az élet nagy dolgairól szóló értelmet benne, de a gyermeked biztosan élvezni fogja. A kis herceg gyermekként utazik és értetlenül figyeli a felnőttek világát. A hat bolygón való látogatása alkalmakor megtanulja, hogyan nem szabad élni. (Karácsonyi tipp)

4. Mesterség és Intelligencia- Vegyük kezünkbe a sorsunkat az MI korában. Az Omar Hatamleh és Tilesch György ebben a könyvben bevezet minket, elővezeti az MI korát. A korszak elkezdődött amikor az MI lassan beszivárog a mindennapjainkba és ezzel együtt a munkahelyekre is. Viszont kifejtik, hogy ez az irány, a végkimenetel még mindig tőlünk emberektől függ. A könyv nem csak a problémákat sorolja fel ami a közeljövőben keletkezhet hanem megoldási javaslatokat is ad a kezelésükre.

Karácsonyi tipp- Szépségápolás otthon- Légy saját kozmetikusod !

Az 5. könyvet amit karácsonyra ajánlunk Fási Katalin írta. Kifejezetten olyan hölgyek számára írta akik maguk akarják szépíteni magukat. Arra hívja fel a figyelmet, hogy minden nőnek van valami vonzó tulajdonsága amire rávilágíthatja a figyelmet. A könyvben arra kaphatnak választ a nők, hogy hogyan tegyék meg ezt a előny kiemelést.

Mindegyik könyvet beszerezhetik a Libri könyvesboltokban és itt ha ráklikkelnek a reklámok valamelyikére.

A „tedd magad hasznossá” című könyvajánlatunk is érdekelheti !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...