Igaz hittel- Nicholas Sparks

Nicholas Sparks lélegzetelállítóan izgalmas története valami ilyesmiről szól : Jeremy Mars a főhős tényfeltáró újságíróként ténykedik. Arra tette fel az életét, hogy az olyan jelenségekre amire nincs magyarázat, a természetfelettire valamilyen tudományos választ találjon. Az is a célja, hogy olyan embereket akik médiumi közvetítéssel foglalkoznak könyörtelenül leleplezze. Teszi ezt azért mert ezek a lények csak kihasználják a gyanútlan embereket, csak nyerészkednek. (Igaz hittel)

A könyv itt megrendelhető !

E tevékenysége áldásos volta miatt nagy népszerűségre tesz szert, így Jeremy hamarosan olyan megbízáshoz jut aminek a célja , hogy magyarázatot találjanak arra, hogy a Boone Creek-i temetőben az időnként felbukkanó fényjelenségnek mi az oka. A felkérésnek eleget tesz, hiszen ez csak növelheti a szakmai sikerét, ám nem sejti, hogy élete innentől jelentős fordulatot vesz.

A szerelem nagy úr és ezúttal ismét kiderülhet, a szkeptikus újságíró beleszeret a helybéli médium unokájába, Lexie-be. Ezzel a fordulattal lehetősége nyílt arra, hogy betekintést nyerjen egy másfajta életformába. Miközben a szerelem járja át a szívét , úgy szinte mindent elsöprően, a kétféle gondolkodásmód miatt olyan késztetése támad, hogy számot vessen a világról eddig vallót nézeteivel. Választás elé kerül amelynek tétje a karrier és a magánélet, a nagyváros és a kisvárosi életforma közt. Vagy valami újba kezdjen , amiről fogalma sincs mit hozhat számára. (Igaz hittel)

A „Nincs hatalmad felettem” című könyv ajánlója is érdekelheti !


Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...