Szerelmünk lapjai- Nicholas Sparks

„Tudom, hogy nincs bennem semmi különös. Az átlagemberek átlagéletét élem. Nem alkottam semmi emlékezetest, nevem hamarosan homályba vész, de tiszta szívből, igaz szerelemmel szerettem valakit, és ez nekem teljesen elég…”

A könyv itt megrendelhető !

Egy történet a végtelen szerelemről . 1946-ban, Észek-Karolinában veszi kezdetét a nagy románc, amikor Noah Calhoun visszatér a második nagy világháborúból. Ö akkor még csak harmincegy éves, és hazatérve első teendői közt a birtokuk felvirágoztatása. Egyfolytában gondol egy lányra akivel még a bevonulása előtt ismert meg, a tizennégy év alatt annyi minden történt és ő csak azt a lányt szereti. (Szerelmünk lapjai)

A lány jelenleg nem volt ott a településen, így csak a fantáziájában élt egészen addig, míg az visszanem jött a városba. És innentől kezdődnek a bonyodalmak, hiszen nagy társadalmi különbségek vannak családjaik közt. Sőt időközben a szeretett hölgy épen a házasságára készül . Amikor egy nap összetalálkoznak ismét felgyúl add a szerelem. Ám nem az a szerelem ami simán megvalósulhat, hanem az amely akadályokkal, dilemmákkal és korlátok letörésével valósulhat csak meg. Mi történt velük az elmúlt években, és hogyan alakul további életük? Mindezt megtudhatjuk e páratlanul szép, mesterien szőtt, megrendítő és igaz szerelmi regény lapjairól.

Szerelmünk lapjai- eredete

Az írónak első könyve volt ez a bemutatott regény , amelyet hat hónap alatt vetett papírra 1994-ben. Majdhogynem a szerencse folytán lett a kötet kiadva, hiszen az egyik irodalmi ügynök a sok közül kivett egy könyvet és elolvasta. Annyira megtetszett neki, hogy felajánlotta Sparksnak , hogy képviseli őt. A regényt végül 1996-ban adták ki. A kiadás első hetében már a The New York Times Bestseller listáján szerepelt, és ott el is időzött egy évig. Nicolas Sparks igaz történet alapján ihletődött meg. A felesége nagyszüleinek történetéről van szó. (Wiki összegzés)

Nicholas Sparks Igaz hittel című könyve is érdekelheti ! Az oldalunkon több olyan irodalmi művet ajánlunk amely érdekelheti ! Böngésszen nálunk !

A Szerelmünk lapjai film is szívszorítóan szép mozgóképsor. 2019-től készül egy zenei adaptáció is a műből amit majd a Brodway fog bemutatni. A DVD is megtalálható a Libri filmes ajánlataiban.

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...