Tündérmesék- Varázslatos utazás

A könyv felvonultatja a világ szinte minden tájáról származó tündérmeséket. Mindegyik tájnak megvan a maga jellegzetessége, egymástól eltérő néphagyományokról beszélhetünk azonban a meséknek egy közös tulajdonságuk mégiscsak van, és ez a lebilincselő stílus. (Tündérmesék)

Esti mesék a világ minden tájáról!

Mivel a történetek rövidek ezért a szülök sem fognak visszariadni, ha gyermekük arra kéri őket, hogy olvassanak fel nekik . Van a mesékben kaland, izgalom és feledhetetlen szereplők tarkítják a történeteket. Ugyanakkor semmi félelmetest sem találhatunk bennük, így kizárt, hogy gyermekeidet megijessze vagy nyugtalanítsa- állítják a könyv ajánlói. Viszont kiválóak ezek a tündéri történetek arra, hogy álomba ringassuk a gyermekeket, így zavartalanul pihenhetnek és járhatják be éjszakánként az álomországot a kicsinyek.


A könyv itt megrendelhető (Libri) !

Láng Anna szerkesztette a könyvet és az illusztrációkat is ő intézte. Ő napjainkban Szardínián él és dolgozik. 2011-ben végezte el a tervező és grafikus szakot a Magyar képzőművészeti egyetemen. Reklámügynökségi állása is volt három évig, és eközben együttműködött a budapesti Nemzeti Színházzal. Shakespeare sorozatával megnyerte a békéscsabai Országos Tervezőgrafikai Biennálét. Az egyik nagy szenvedélye a gyermekkönyvek illusztrálása. Példának hozhatjuk fel a White Star Kids több kötetét is.

Cikk író- B.A. „A mese főleg a tündérmesék gyakorlatilag akár az egész életünkben végig kísérhetnek, legalábbis a bennük lévő tanulságok formájában. Gyakorlatilag a mesék általában azért készültek, hogy felnőtt dolgokat mutassanak be a gyermekeknek érthető formában. Gyermekként magam is szinte napi szinten olvastam meséket magamat szórakoztatva ily módon. Mondhatom, hogy jóra neveltek a történetek . Így ajánlom ezt a könyvet minden szülőnek, mert reményt adhat arra, hogy gyermekük megjegyez jó dolgokat tanulságokat e műből. Akkor a mű eléri igazi célját- ami nem más mint a jó irányba terelés.”

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...