A csakrák bölcsessége- jóskártya- Tori Hartman

A 49 lapos jóskártya egyfajta útmutatás amely segít az életed megváltoztatásában. Segítségükkel megismerheted a valódi szándékaiddal és ha elég bátor vagy megvalósíthatod az álmaidat is. A 49 lapos kártya csomag mellé még jár az útmutató könyvecske is. Tori Hartmannak halálközeli élménye volt amelynek során az angyalok történeteket meséltek el a látónak, ezek a kártyák ezt személyesítik meg. (Csakrák bölcsessége)

Minden egyes csakrához tartozik egy történet, így 7 történetről szól. Ezek a történetek nagy segítséget jelentenek abban, hogy más nézőpontokból is meglássuk a saját érzelmeinket, és szembe is tudunk nézni velük. Így valójában egy önismereti utat is bejárhatunk amely során az itt nyert tapasztalatokkal , tanulságokkal lehetünk többek. Ösztönző gondolatokkal és kérdésfeltevésekkel tartanak nekünk tükröt amelyben önmagunkat láthatjuk meg.

Klikk a reklámra ahol megtalálhatod a kártyacsomagot is és megrendelheted !

A kártyák segítségével tudhatjuk meg, hogy hogyan lát minket a külvilág. Mindössze engedjük meg, hogy a mesék a képek megszólítsák a lelkünket. Hagyjuk, hogy beindítsák a képzelőerőnket és akkor a belső hangunk megmondja a válaszokat. A történetekhez, kártyákhoz egy rövid meditáció is tartozik, ez segít kimozdulni ha nem tudsz továbbhaladni, így a megrekedésből is kiutat találhatsz és továbbmehetsz a lelki fejlődésedben.

A jóskártyacsomag tartalma:

49 csakrakártya, a mesékhez tartozó képek, kézikönyv a kártya használatához, a csakrák részletes leírása is benne van a kézikönyvben, kirakási módok, meditációk, és kérdések . (Csakrák bölcsessége)

A napi útmutatás az angyalodtól jóskártya is érdekelhet ! Az oldalunkon több olyan könyvet és kártyát is ajánlottunk amely segít az önismeretben!

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...