Szakácskönyvek 2023-2024- A Karácsony alkalmára

Időnként előfordul, hogy valamely híresség arra veszi rá magát, hogy szakácskönyvet készít. Az első könyv amit a gasztronómiai vonalon bemutatok éppen egy ilyen ismert filmszínésznő gondolataiból alkotott szakácskönyv. Drew Barrymore „Egy lázadó háziasszony” a kedvenc színésznő első ilyen jellegű könyve. Nem csak recepteket vonultat fel a műben hanem saját történetekkel is fűszerezi a kötetet. Sőt ezt megtetézendő képekkel is ellátta a művét, ami igazán értékessé teszi a rajongók számára. Azt is megtudhatjuk, hogy Drew hogyan nevelt csirkéket és művel kertet. A könyv 2024-ben jelenik meg. (Szakácskönyvek 2023-2024)

Továbbhaladva szintén nagy híresség gasztronómiai alkotásáról írok, ez úttal azonban egy elismert szakácsmester ötleteiből kovácsolódott kötetről van szó. Jamie Oliver korábban is több könyvet adatott ki a főzésről, amelynek mindegyike nagy sikert aratott, így a most ajánlott mű is már most nagy érdeklődésnek örvend. Az „Egy- Egyserpenyős csodák” bárki számára hasznosak és inspirálóak lehetnek. Könnyen és gyorsan elkészíthető ételeket mutat be a Séf. A gyakorlott szakember ügyelt a kevés hozzávalókra és arra is, hogy ne kelljen sokat mosogatni, ugyanakkor nagyszerű ízeket ad azok számára akik elkészítik az ételeket otthonukban.

Most pedig tekintsünk egy pillantást a hazai séf világára. Fördős Zsé sem ma kezdte a szakácskodást és nem is az első könyvét ajánlom hanem a következőt. A „Brutális kaják” 256 oldalon mutat be egészben sült húst és olyan ételeket is ahol szemelőt tartja a cukortartalmat a vitaminokat és ásványanyagokat is. Így megtalálhatjuk a zöldségköreteket, leveseket és desszerteket is. (Szakácskönyvek 2023-2024)

A 2023-as karácsonyi könyvajánlónk is érdekelheti !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...