Öltözködési tippek különböző alkalmakra

Az öltözködésünk az amelyet először meglátnak rajtunk és ezért az ebből adódó első benyomás igen fontos Az adott alkalomhoz való öltözködés pedig segíthet abban, hogy magabiztosabban és stílusosan jelenjünk meg az eseményen . Ez azért is fontos lehet , mert számít az , hogy mit gondolnak rólunk . Fontossággal bír azonban az is , hogy saját karakterünknek is élvezetes legyen a ruházat .Az alábbiakban néhány öltözködési tippet olvashatsz amelyet annak érdekében írtunk, hogy mindig a legjobb formádat mutathasd és hozd ki magadból ! (Öltözködési tippek)

Öltözködési tippek – Üzleti találkozók és állásinterjúk

Ebben az üzleti környezetben különösen fontos az első benyomás . Itt a kulcs az elegancia és a professzionalizmus jótékony egyvelege . A színekben lehetsz klasszikus és visszafogott . Ilyen lehet a fekete a szürke és ide sorolhatjuk a kéket is . A jól szabott öltöny és a hölgyeknek a kosztüm igazán jó választás lehet . Azonban érdemes kerülni a nagy dekoltázst és mivel nem divatbemutatóra mész ezért az extrém divatdarabok is mellőzendőek . És arról se feledkezz meg, hogy tisztán és ápoltan jelenj meg a helyszínen .

Esti vacsora vagy ünnepi esemény

Illusztráció ! A kép forrása : Pexels

Egy elegáns esti vacsora és ünnepi esemény alkalmával már lazíthatsz kissé , lehetsz kicsit feltűnőbb . Persze itt is lényeges , hogy alkalomhoz illő legyél és figyelembe kell venni az évszakot is . Egy hosszú estélyi ruha vagy koktélruha esetleg egy kosztüm is nagyon jó választás lehet . A ruha mellé olyan kiegészítőket is használhatsz amelyek fokozzák az összhatást . Ilyenek az ékszerek és egy csodás magassarkú cipő .

Öltözködési tippek – Szabadidős programok

A szabadidős programoknál jó ha kényelmesek és praktikusak vagyunk . A farmer és chino nadrág ,könnyed blúz vagy inggel . És persze a cipőről sem kell megfeledkeznünk így erre az eseményre valami lapos talpú cipő vagy sportcipő tökéletesen passzol . Ebben az esetben is figyeljünk az aktuális időjárási viszonyokra . Legyen réteges az öltözeted és ne feledkezz meg a napszemüvegről nyáron és a sapkáról .

Most nézzük az esküvőt

Az esküvőnél attól függ , hogy milyen . Ha formális esküvőről van szó akkor általában a hölgyek hosszú vagy rövid koktélruhában jelennek meg , míg a férfiak az öltönyt vagy a szmokingot viselik magukon . Az informális esküvőkön pedig lehetőség van könnyedebb ,virágos öltözéket húzni . Figyelembe kell vennünk itt is a színeket,a ruha hosszát és persze fontos az esküvői helyszín is .

Illusztráció ! A kép forrása : Pexels

Sportesemények

Ezeken az eseményeken abszolút a kényelem számít . Válasszunk sportos öltözéket , a kedvenc csapatod színeivel . A kényelmes cipő sem árt , hiszen sokat fogsz sétálni és állni is .

Piknik vagy barbecue

Laza és könnyed öltözék az amely idevaló . Válassz farmer shortot vagy könnyű szoknyát, és párosítsd egyszerű pólóval vagy inggel . Szandál vagy kényelmes lapos cipő kényelmes választás lehet .

Persze az öltözködési szabályok és stílusok változhatnak a különböző kultúrák és országok között ,és ezért mindig figyelj az adott helyzet és környezet szokásaira . Az öltözködési tippjeink célja az általános irányvonalak bemutatása , de ne felejtsd el , hogy a legfontosabb az , hogy TE jól érezd magad a bőrödben és magabiztosan viseld az öltözéket ! (Öltözködési tippek)

A Neoton família bejegyzésünk is érdekelheti !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...