Ablak – Zsiráf – Képes gyermeklexikon

Az Ablak zsiráf egy fontos információs könyv a gyerekek számára !

Mérei Ferenc – V. Binét Ágnes

A könyv itt megrendelhető ( Libri ) !

Ablak zsiráf : Mit jelent, és hogyan működik az e-mail? Milyen az európai fizetőeszköz, és mely államok használják? Miért hasznos a fogszabályzás? Számos új címszó és modern rajz korszerűsíti a kisiskolások számára nélkülözhetetlen lexikon legújabb, átdolgozott kiadását.

Admin hozzászólás : Az Ablak zsiráf gyermekkorom egyik legkedveltebb könyve volt . Szívesen emlékszem vissza rá . Ezért is tartottam fontosnak az ajánlását a THpost-on .

Az oldalunkon több ilyen fontos könyvet találhatnak a látogatók és nem csak könyveket de cikkeink is értéket közvetítenek . Az elveinknek megfelelően olyan bejegyzéseket közlünk a magazin részben amelyek érték alapon íródtak . Például a napelemekről készült több cikkünk is vagy tudósítottunk arról a készülékről amely a Marsi telepeseknek fogja biztosítani a tiszta oxigént .

Nem csak felnőtteknek ajánlunk könyveket hanem gyermekeknek is sőt , nekik játékokat is ajánlunk . A Titoktündér társasjáték az egyik legnépszerűbb oldalunkon . Ajánlunk hátizsákokat is a gyerekeknek . Filmes cikkeink is színvonalat képviselnek . Olyan filmekről teszünk bejegyzést a THpostra amelyek tetszettek nekünk vagy olyan film előzeteseket rakunk oldalunkra amelyek iránt őszintén érdeklődünk . A cikkeinkhez mindig megbízható forrásokból nyerjük az információt .

A trendek a női karrier témában egy példa arra , hogy értéket közvetítsünk . A cikk a nők mai helyzetéről szól ! Olvasása néhány percet vesz igénybe de ennél több az ami benne van mint mondanivaló .

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...