Ének az óvodában

Ének tankönyv

Forrai Katalin

Forrai Katalin könyve ma már klasszikusnak számít. Évtizedek óta az óvodai ének-zene oktatás egyik nélkülözhetetlen alapműve, amely a zenei kultúra továbbadásában, a magyar népzenekincs megismertetésében és a zenei készségek fejlesztésében nyújt szakmai, módszertani segítséget.

A tankönyv itt megvásárolható ( Libri ) !

A szinte teljes óvodai dalanyagot felölelő zenei példatár az otthoni és óvodai énekléshez, játékhoz, zenehallgatáshoz kínál több mint háromszáz mondókát, dalt és énekes játékot. A Rogán Miklós szemléltető ábráival és rajzaival illusztrált kötetet gyerekekkel foglalkozó felnőtteknek, iskoláknak, óvodáknak és könyvtáraknak ajánljuk. A Móra Kiadó felújított formában tár a közönség elé .

Admin : Talán a legszebb ahogy érzelmeinket kifejezhetjük az az ének . Az ének szeretetét már az óvodától kezdve megkezdettjük tanítani . A jövő nagy énekesei már az óvodában is vannak mint ahogy más nagyságok is,tudósai,politikusai stb. Mind itt kezdték az óvodában . Ezért fontosnak tartom ezt a könyvet .

A 80′ évek egyik nagy slágerét a „My Mine” együttes adta elő – nézd meg melyik volt az ! Oldalunkon több könyv is érdekelheti . Böngésszen nálunk .

Fontosnak tartom , hogy olyan könyveket ajánljunk az olvasóinknak amelyek a fejlődést a jó létet szolgálják . Az oldalunkon lévő cikkeink is olyanok igyekeznek lenni amelyek valami értékes információt adnak át az olvasónak . De akár szórakoztatunk is a videoklip megosztásainkkal . Fontos számunkra a klímavédelem is és ezért ebben a témában is közöltünk cikkeket. Cikkeinket a magazinunkban találjátok .

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...