Mit kezdjünk a szorongással? 

Pszichológia útmutató + félelemoldó mesék

Deliága Éva – Lovász Hajnalka

A könyv itt megrendelhető ( Libri ) !

A nagy sikerű Mit kezdjünk az akaratossággal? című könyv folytatásában a pszichológus-pedagógus szerzőpáros a gyermekkorban jelentkező félelmek és szorongások enyhítéséhez nyújt segítséget.
Anyaként vagy apaként nagyon rossz érzés átélni, ha a gyermek fél, nem érzi biztonságban magát, elakad, vagy teljesítményét indokolatlan gátlások blokkolják. Fontos, hogy a szülő ilyenkor képes legyen oldani ezt a kellemetlen testi-lelki tünetekkel járó állapotot. Mivel az egyszerű biztatás nem mindig éri el a célját, Deliága Éva kidolgozott egy olyan szempontrendszert, mely a különböző személyiségű gyermekek szorongását helyzethez illően más-más módszerrel kezeli. Több Pszichológia


A gésa emlékiratai cikkünk is érdekelheti !

Oldalunkon több olyan cikket is találhatnak a látogatók amelyeket filmekről írtunk . Közülük A gésa emlékiratai egy igazi klasszikus . A film igazi mestermű !

Ajánljuk a táplálkozásról szóló cikkünket is !

A THpost csapata fontosnak tartja a klímaváltozás miatti káros hatások csökkentésére irányuló tevékenységeket . Ezért több olyan cikk is született nálunk amely például a napelemekről vagy az autókat energiával ellátó akkumulátorokról . Írunk egy olyan bankról is amely úttörő a maga piaci szegmensében . Ők adják a legtöbb pénzt a megújuló energiával foglalkozó cégeknek . Írtunk a fenntartható és öko házakról is , amely cikk szintén ehhez a témához illő . Továbbra is igyekszünk írni az új technológiai megoldásokról amelyek hozzájárulnak földünk szén-dioxid mentesítéséhez .

Több száz könyvet is ajánlottunk már a kedves látogatóknak . Ebben a kategóriánkban is igyekeztünk olyan könyveket ajánlani amelyek hasznosak vagy olyan szórakoztatóak és szelídek amelyek az elveinkhez megfelelőek . Elveink nem más mint , hogy igazi műveket ajánljunk és így adjunk olvasóinknak értéket . A THpost a Libri partnereként működik ,így önök a könyveiket biztonságos helyről szerezhetik be .

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...