Morbius Blu-ray

A Morbius izgalmas film !

Rendező : Daniel Espinosa

16 éven aluliaknak nem ajánlott !

A Bluray itt megrendelhető ( Libri ) !

A Sony Pictures Marvel karakterei közül a titokzatos antihős, Michael Morbius az egyik leglenyűgözőbb és legösszetettebb figura, akinek sápatag bőrébe az Oscar-díjas Jared Leto (legjobb férfi epizódszereplő – Mielőtt meghaltam, 2013) bújt. A halálos betegségben szenvedő Dr. Morbius hogy megmentse hasonló kórban szenvedő sorstársait, vakmerő lépésre szánja el magát. A kísérlet kezdetben teljes sikernek tűnik, ám a tudóson hamarosan kezd elhatalmasodni a sötétség. Vajon képes felülkerekedni a férfiban lakozó jóság vagy a gonosz diadalmaskodik és a főhős enged fellobbanó vérszomjának?

Morbius előzetes

Ezt a cikkünk is érdekelhet : Eredet DVD

A film több érzelmet is közölt a nézők felé . A főhős úgy érez mint annak idején az Interjú a vámpírban a jó vámpír . Azt hiszem az lehetett az első ilyen horrorfilm ahol gyengéd érzelmeket adtak a gonosznak . Tehát igazából ez nem egy újdonság . A látvány az ami megfoghatja a nézőt . A filmben jól bevált jelenetek sorakoznak , mármint úgy értve , hogy kiszámíthatóak . Tudod , hogy mi és mikor következik be . Ez persze nem von le semmit a film értékéből . A Marvel-hez illő módon végződik a sokat sejtető folytatás beharangozásával . De ez sem valami újdonság . Ha összegzem a filmet akkor azt mondanám amit szoktak mondani a nagy bölcsek – Hááát , egyszer megnézhető . Jó a film de nincs az az érzés , hogy okvetlenül megnézném . Ez csak az én véleményem ami persze nem tükrözi mindenki véleményét .

Dűne Blu Ray

A Dűne új változata számomra igazi meglepetés volt . A régi változat annyira rossz volt , hogy a mostani a kellemes meglepetés kategóriába sorolható . Látványban gazdag bár lehetett volna több akció is . Ettől függetlenül mesterműnek számít . Érdemes a polcra tenni a Blu Ray változatot .

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...