Hogyan vizsgázz sikeresen?

Vizsga felkészülés mesterfokon !

Lantos Mihály

A könyv itt megrendelhető ( Libri ) !

,,Az ilyenkor érzett feszültség vagy lámpaláz teljesen természetes dolog, és egy bizonyos szintig még inspirálhat is, viszont ha túllép ezen a szinten, akkor már bénítólag hat. Érdemes tudatosítanod magadban, hogy ha nem sikerül a beszámolód, az valójában nem veszteség, hanem csak elmaradt haszon. Vagyis ha nem sikerül jól a vizsgád, nem veszítettél semmit az életed legfontosabb területeiből, így megmarad az egészséged, a családod, a szépséged, de még a nap sem fog kevésbé sütni. Legfeljebb nem szereztél újabb jó visszajelzéseket, de ezeket később még mindig megszerezheted.”

Életem során rengetegszer vizsgáztam, és talán még ennél is többször vizsgáztattam, így jól ismerem a barikád mindkét oldalát. Az, hogy a vizsga szereplői közül ki melyik oldalon ül, csak szerep. Sokszor mégis nagyobb jelentőséget tulajdonítunk ennek, mint a tartalomnak.
Éppen ezért segítek most abban, hogy a tanulás egy izgalmas, felfedező játék legyen. A vizsgázás pedig egy produktív, bátorsággal telített és sikeres esemény. Több

A horgászat kézikönyve is érdekelhet ! A kézikönyv írója nem csak kezdő horgászoknak ajánlja a könyvét hanem tapasztaltaknak is !

Lazításképpen pedig ajánljuk a 10 legjobb szerelmes dalt . A gyűjteményünk segít abban , hogy pároddal könnyebben tudjatok romantikus hangulatba kerülni . Akár megfelelő hangulatot teremthetnek a szerelmes dalok a lánykéréshez is . Vagy bevallhatjuk , hogy szeretünk valakit . Bárhogy is legyen ezek a dalok segítenek az ellazulásban !

A THpost sok olyan cikket oszt meg amely hasznos vagy ép szórakoztató lehet az ön számára . Válogathat könyv ajánlataink közt nézhet film előzeteseket és néhány száz videoklip közül is válogathat . Külön karácsonyi videó Klippek közül is válogathat a hozzánk látogató .

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...