111 különleges hely – Provence

Kathleen Becker ( Provence)

Az útikönyv itt megrendelhető ( Libri ) !

Természetes jégszekrények, misztikus sárkányok és kubista villák, romos falvak, krokodilok és tengerparti sólepárlók… 111 hely tele meglepetésekkel, még Provence régi szerelmesei számára is!
Avignon pápai palotája mindenkinek ismerős, de ki gondolná, hogy Franciaország egyik legnagyobb és legszebb könyvesboltja egy 1000 lakosú faluban található? Ki ismeri azt a házat, amelyben a híres avantgárd művész, Max Ernst lakott, mielőtt a tengerentúlra emigrált? Tudja valaki, hol lehet szalámit vásárolni méterre, és hol van a világ legmélyebb karsztforrása?

Ez a könyv a helység rejtett kincseihez vezet el, távol a tömegturizmus közhelyeitől, 111 apró vagy nagy meglepetéshez, amelyek rendkívüli történeteket mesélnek el.

Angol nyelvtankönyv

Kapcsolódó könyvajánlat : Szőlőskert Provence-ban

Néhány véleményt közlünk a könyvről : „Szokatlan érzelmi mélység… érti és szeretetteljesen teremti újra a családi élet dinamikáját.” – Lancashire Post

„Hihetetlenül bájos!” – Stacey is Reading

Ruth Kelly cikkei többek között a Daily Mailben, a Daily Mirrorban és a Sunban jelentek meg, szellemíróként közreműködött több sztár-életrajzi bestseller megírásában. Ez az ajánlott könyv az első regénye, amelyet öt nyelvre fordítottak le.

Ava hírt kap: elhunyt a nagypapája, és döbbenetes módon Avára hagyta egész szőlöskertjét, a Chateau Saint Clairt.

Reggelire gőzölgő, friss kávé és croissant – a helybeli pincér, Jacques pedig kérés nélkül hozza a pohár vörösbort -, Ava kezdi otthon érezni magát. De őrültség lenne otthagyni mindent, a házasságát, és szerencsét próbálni gyerekkora helyszínén, amit kiskorában mindig is úgy imádott. Ugye őrültség lenne?! Ugye tényleg az lenne?!

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...