Alaptársalgás angolul – Amire mindenkinek szüksége van

Némethné Hock Ildikó (Angol)

A Tankönyv itt megrendelhető ( Libri )

Némethné Hock Ildikó: Alaptársalgás angolul
A könyv az alapszintű angol társalgásba vezeti be az olvasót, amiből most már akkreditált nyelvvizsga is letehető. Ajánljuk mindazoknak, akiknek akár munkájukban, akár hétköznapi életükben az A2-es szintű nyelvvizsgához szükségük van az alapvető kommunikáció gyors és eredményes elsajátítására. A kiadvány emellett hasznos segédeszköz az alapfokú (Bl) szóbeli nyelvvizsgára történő felkészülésben is.
A könyv jellemzői:
Kis mérete, kézreeső formátuma megkönnyíti a könyv szállítását és használatát;

Kérdés-válasz formájában feldolgozza az államilag elismert alapfokú szóbeli nyelvvizsgák valamennyi témakörét;
Egy-egy kérdést többféle, könnyen megtanulható válasz követ;
A magyar és angol nyelvű szöveg a szemközti oldalakon egyszerre olvasható, ami megkönnyíti a könyv használatát és az olvasottak elsajátítását; Több

Az angolok nyelve azt mondhatjuk , hogy világnyelv . Bárhol a világban megértethetjük magunkat ennek a nyelvnek a használatával . De mint minden amit most kezdünk ez is az alapoknál kezdődik . Ennek a könyvnek a megvásárlása lehet talán az első lépés az angol nyelv elsajátításához . Ha megtanultad megértheted a világ dolgait , hiszen a legtöbb publikáció a tudományban is angolul lett leközölve . Vagy képzeld azt el , hogy olvashatod a legnevesebb angol nyelvű lapokat . De akár a filmeket is megnézheted szinkronizálás nélkül . Minden esetre több lehetőséged származhat ebből a tudásból . Több szakmában még követelmény is ennek a nyelvnek a tudása .

Meg merem kockáztatni azt a mondatot is , hogy majdan a jövőben az emberek ezt a nyelvet fogják választani . Már a mostani trendek is ezt mutatják .

A Libri oldalán persze találhatunk még angoltankönyvet , de nagy választékban fellelhető más nyelvek tankönyve is .

A legújabb könyv ajánlatunk is érdekelheti !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...