Egy izgalmas vállalat – Masterplast

Jelenleg az egyik legérdekesebb vállalat a tőzsdén az én szememben a Masterplast.

Csodálom a merészségüket ami ahhoz kellet,hogy belépjenek az egészségügyi piacra. De nagyon jól gondolkodnak,hiszen az egészségügyi piac nem ciklikus hanem folyamatos. Így ahogy ők is megjegyzik, ki lehet egyensúlyozni az építőipar miatti ciklikussági hatást. Egyéb iránt pedig kőművesként úgy látom,hogy az építőipar folyamatosan megy.


A folyamatos árnövekedés az embereket arra ösztönözheti,hogy aki teheti előre megveszi még most az alapanyagokat . A Masterplastot az is segíti,hogy a kormány újabb és újabb pénz összegeket juttat a családoknak akik így felújításokba kezdenek .


A Masterplast németországi cégvásárlása volt az első lépés az egészségügy felé. A Masterplast Nonwoven GmbH új tapasztalatokat hoz az építőipari cégnek. A tervek szerint az új évtized végére felzárkózhat az egészségügyi szegmens az építőipar mellé. Ráadásként pedig kevésbé kitett a cég a évszakok változásának.


Mindenképpen zseniális az új irány felvállalása. Kíváncsian várom a fejleményeket . A 2020 as harmadik negyedévi jelentésen már most látszik a németországi akvizíció jótékony hatása. További lökést adhat az új nagyberuházás az egészségügyi részlegnél.

Ez a cikk nem minősül befektetési tippnek. Csak a gondolataimat próbáltam lejegyezni nagy vonalakban. A tőzsdei befektetések nagy kockázatokkal járnak,így dönts felelősségteljesen. Járj utána és szerezz mindenhonnan infókat és csak saját felelősségedre fektess be akármibe is .

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...