Mel Gibson a Passió második részéhez kutatja fel a helyszíneket

Úgy tűnik most már lesz valami abból, hogy leforgatják a Passió: Feltámadás című filmet. Arról tudósítottak a Variety-n, hogy Mel Gibson keresi a helyszíneket Európában a film leforgatásához.E hét elején állítólag Máltán járt a híres színész rendező. Ezt követően a csapatával Olaszországban is járt a Puglia régióban. Antonio Parente a Pugliai filmbizottság tagja elmondta a cikkben, hogy pontosan milyen helyeket kerestek fel.

Gibson sajtósa Alan Nierob is csak annyit árult el, hogy felkerestek bizonyos helyszíneket.A Variety-nek küldött emailban még azt is beleírta, hogy korai még többet mondani a filmről. A hírek szerint Gibson már évek óta dolgozik a folytatás forgatókönyvén , és a társszerzője pedig a „Rettenthetetlen” írója Randall Wallace. Wallace az ORMI Media-nak adott videóinterjúban azt is közölte, hogy Jézus szerepét ismét Jim Caviezel játssza. (Mel Gibson)

Az első rész Jézus földi szenvedéseinek utolsó szakaszát mutatta be. Akkoriban a független filmek közt minden idők legnagyobb bevételét hozta 612 millió dollárt hozott világszinten. A film hatalmas port kavart a vallások követői közt. Viszont ezek a viták akkora érdeklődést keltettek az egyház tagjaiban, hogy sok helyen a gyülekezetek tagjai számára mozikat foglaltak le az előadásra. A cikk teljes szövegét itt olvashatjátok!

Jelenleg az IMDb-n 2025-re van kiírva a bemutató.

A „Hadik”-ról készült cikkünk is érdekelheti ! Böngésszen a tartalmaink közt!

You may also like...