Arnold Schwarzenegger inspiráló könyve- Tedd magad hasznossá

Arnold Schwarzenegger írásaiból több könyvet is megtalálhattunk , köztük nekem is megvan a „Utam a csúcsra”. Ennek a könyvnek is igazán inspiráló szövege volt. Arra lelkesített minket akkoriban, hogy kezdjünk el test építeni. Egy egész generáció világszerte az ő hatására ismerte meg a testépítést . Arnold hatására sok sok edzőterem épült . Az ő jelensége még akkor is lelkesítő lenne, ha meg sem szólalna, mert ez az erő belőle sugárzik.

(Rendeld meg a Librinél)

Az új könyve A „Tedd magad hasznossá” Arnold által lefektetett 7 szabályról szól. Többször hallhattuk tőle, hogy tisztán látja maga előtt a célját. és ezt gyakorolva jutott el a többször is a testépítésben a Mister Olimpia címig , ezekkel a maga kreálta szabályokkal lett az egyik legjobban fizetett színész és amikor arra került a sor lett Kalifornia kormányzója. Ha az eddigi életútját nézzük ő tényleg a szabályai szerint él. Most is egy igazi példakép sokunk számára.

A mostani kötetében is a tőle megszokott szókimondó stílusban összegyűjtötte azon eszközöket amelyek segítségével magunk is elérhetjük a saját céljainkat. Az eszközöket jól tudja szemléltetni a saját életéből vett történetekkel amelyekben találhatunk sikereket és nyíltan a kurdarcaival is találkozhatunk. Talán úgy fogalmazhatjuk meg a kötet fő mondanivalóját, hogy ha szettnél boldogabb lenni és sikeres lenni , akkor tedd magad hasznossá. A könyv megrendelhető, ha a Libri banerre klikkel.

A könyv jelenleg előrendelhető (Már megrendelhető! Szerk.)! Még meg sem jelent hazánkban de már most igen jó értékeléssel várják a rajongók a művet. A Librin az 5 pontból 4 et kapott. (Schwarzenegger)

A „Netflix vett egy nagyon jó scifi sztorit” cikkünk is érdekelheti !

Schwarzenegger könyv kritika

Vélemény (cikk író): A könyvet nemrégiben kaptam kézhez. A megrendeléstől is már nagy izgalomban voltam ami a várakozás izgatott óráit és napjait is magába foglalta. Ahogy megérkezett a könyv rögtön neki is láttam az olvasásnak. Érdekes, hogy pont időzítve lett , mert éppen akkor kialakult az életemben egy kisebb válságos helyzet. Szóval időben érkezett inspiráló gondolatokkal máris könnyebbé vált a helyzet elviselése. Az írás stílusa is kellő fegyelmet sugárzott, azt is hozzátehetjük, hogy átjött belőle az erő belém, olvasóba. Mint ahogy fentebb is megemlítettem van tőle egy másik könyv is a birtokomban amelyben hasonló stílusban közöl infókat.

Ebben az új kötetben viszont már sokkal több tapasztalattal rendelkezik az író példaképem. Mindenképpen hálás vagyok neki azért az erőért amit az írásában nyújtott. Tapasztalatból mondom nyugodtan megrendelheti, és kiteheti a karácsonyfa alá vagy akár ön is elolvashatja. És persze bármikor előveheti e könyvet, hogy erőt kapjon az élethez. Vagy pedig arra is használhatja a művet, hogy az életcélját megvalósítsa. Elsajátíthatja azokat a módszereket amit Arnold is gyakorolt annak érdekében, hogy elérje az álmait. Megtudhatja e könyvből, hogy hogyan népszerűsítette és tette ismertté a testépítést világszerte, vagy milyen bonyodalmakon kellett átküzdenie magát a kormányzói feladatkörében. És mindezt ugyan azzal a lelki erővel és kitartással tette mint amit az edzőtermekben elsajátított .

Olyan dolgokról is ír Arnold amelyekről eddig csak kevesen tudhattak, így egy teljesen egyedülálló és ahogy kifejtettem korábban értékes könyvet vehetünk a kezünkbe. Azért pedig egy külön jelzőt aggathatunk rá, hogy energiával is feltölt . Ha megszerzed a könyvet akkor befektetsz a jövődbe !

Az oldalunkon több ilyen hasonló inspiráló könyvet is ajánlunk ! Böngéssz nálunk !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...