Sajt készítés- Sajtimádók könyve- Alexandra Jones

A sajt az egyik olyan ételünk amelyet szinte mindenki szeret. Sokrétű alapanyag, mert ehetjük borkőstólásnál vagy készíthetünk belőle mártást avagy csak simán kenyérrel ,paradicsommal és paprikával kis szalámival, nagyon laktató és egyszerű ételt kapunk. A továbbiakban bemutatunk egy könyvet amely a sajtimádóknak szól és azoknak akik a gasztronómiát szeretik(Sajt készítés):

Ez a kis kézikönyv szinte mindent ismertet az olvasóval amit a témában illik vagy lehet tudni. Alapvető kérdés például az, hogy hogyan készül a sajt-ebből a könyvecskéből ezt mindenképp megtudhatjuk. Ugyancsak megtudhatjuk, hogy hogyan válasszunk bort vagy sört a sajtokhoz. Ez bizonyára az ital rajongóinak tetszeni fog. Megtudhatjuk a sajttál elkészítésének módját és ami nagyon izgalmas téma, hogy hogyan készítsünk otthon, házilag saját sajtot. Az alkotó szerint csupa hasznos és izgalmas témát találhatnak az olvasók.

A könyv itt megrendelhető !

Alexandra Jones más könyvei: 1988-ban adták ki a Samsara könyvét, amely Tibeti léleknevelő környezetben játszódó történet .Szintén 88-ban a Mandalay. Az írónőtől nem találtam más gasztronómiai jellegű könyvet , így feltételezhetően csak ez az egy született, alapvetően regényeket írt . Szenvedélyes történeteket a lélekről. (Sajt készítés)

A könyv kiadásának éve : 2022 I 144 oldal I Corvina kiadó Kft.

A régi Magyar receptkönyv ajánlónk is érdekelheti ! Az oldalunkon több olyan könyvajánlatot fedezhet fel amely érdekelheti ! Böngésszen nálunk!

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...