A stílusos lakberendezés egyszerűbb, mint hinnéd!

Amikor a közvetlen élettér kialakítása a cél, akkor nem mehetünk el a rendelkezésre álló anyagiak mellett. A jelenlegi gazdasági helyzetben az árak minden korábbinál lényegesebbek, ugyanakkor tény, hogy a minőségről nem szívesen mond le a mai kor embere. Hogyan lehetséges olyan tereket létrehozni, amelyek tökéletesen passzolnak személyiségedhez? Milyen színek, stílusok érdemelnek figyelmet 2023-ban? (Lakberendezés)

A kép csak illusztráció ! A kép forrása : Pexels

A lakberendezés szépségét éppen az adja, hogy elhagyhatod a szűkre szabott kereteket, és szabadon engedheted fantáziád. Kipróbálhatsz újszerű megoldásokat, a megunt berendezési tárgyakat lecserélheted, vagy éppen új bútorok segítségével teheted korszerűvé az enteriőrt. A polcok, a képek és a dekorációk soha nem mennek ki a divatból, ám a zsúfoltság helyett az áttekinthetőség és az ízléses megoldások érdemelnek inkább figyelmet.

Mindegy, hogy home office-hoz keresel egy minden szempontból megfelelő íróasztalt, vagy a gyerekszobát varázsolnád igazi kis birodalommá, a megfelelő bútorok akár az online rendelés kényelmét kihasználva is elérhetőek.

Ne feledkezz meg a színekről és a fényekről sem. A természetes fényt kapó, nagy alapterületű helyiségekben bátran választhatsz sötétebb színeket a falra, vagy a burkolatok gyanánt, de a kisebb helyiségek esetében kizárólag a világos színeké a főszerep. A világítástechnikán akár a hangulatos terek is múlhatnak, ezért a mennyezeti lámpán túl a helyi megvilágítás is kiemelt hangsúlyt kap.

A jó hír az, hogy a stílus tanulható, elleshető a nagyoktól, de az interneten is inspirálódhatsz. Könnyen lehet, hogy nem egyszerre találod meg kedvenc kiegészítőid, ám abban biztos lehetsz, hogy időről-időre új és izgalmas darabokra bukkanhatsz. Figyelj a lakástextíliák alkalmazására is, és egy helyiségen belül három fő színnél ne alkalmazz többet.

A cikket írta : Kiss Anita

A szemészetről szóló cikkünk is érdekelheti ! Az oldalunkon több olyan cikk is található amely érdekelheti ! Böngésszen nálunk !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...