Betörés- Te mit tennél meg a gyerekeidért? – Breaking In

Gondoltál már arra, hogy milyen lenne, ha betörők lepnének meg otthonodban? A legrosszabb rémálmaink között szereplő történet elevenedik meg a Breaking In-ben. A 2018-as thriller akciótól mély tartalmat és maradandó élményt ne várjunk, de ha egyszerűen szeretnénk kikapcsolódni, akkor tökéletes választásnak bizonyul.A főszerepben Gabriell Union látható, akivel már megismerkedhettünk a Bad Boys 2-ben, vagy például fiatalkori filmjei között a 10 dolog, amit utálok benned vígjátékban. A Betörésben egy anyát játszik, aki két gyermekével elhunyt édesapja luxus ingatlanát keresi fel, a későbbi értékesítést megcélozva.

A kép forrása : Youtube

Ezt azonban nem tudja az a rablóbanda, akik a megszerzett információik alapján úgy gondolják, hatalmas összegre számíthatnak a ház széfjében. A széf helyét azonban éppen úgy nem ismerik, mint azt, hogy az ház nem áll majd üresen.

Shaun Russel, az édesanya belekerül egy olyan ördögi játszmába, mely során gyermekeit tartja fogva egy elmebeteg őrült, egy labilis drogos, a sérülést szerzett társuk, és vezetőjük, az igen okosan lavírozó rabló. Bizonyos szempontból megfelelő ellenfélnek számít az anya számára, aki foggal-körömmel küzd azért, hogy gyermekeit kiszabadítsa a rablók fogságából. Ahogyan azonban halad előre az idő, úgy harapódznak el a dolgok, és gyűlnek a holttestek. Csatlakozik a játszmába a két gyermek is, akik a maguk módján igyekeznek mindent megtenni azért, hogy mihamarabb vége legyen a rémálomnak.

A Breaking In-től nem kell világmegváltó gondolatokat várni, viszont folyamatosan pörög, és így a valóságból kiszakítva igazi szórakozást kínál a műfaj kedvelőinek.

Írta : Kiss Anita

Breaking in IMDB

Ez a cikkünk is érdekelheti : Valerian és az ezer bolygó városa

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...