Dóra Melinda Tünde- Kertkaland – Termelj magadnak zöldséget!

Ha szeretnél közelebb kerülni a természethez és saját magadnak termeszteni friss zöldségeket, akkor Dóra Melinda Tünde könyve, a „Kertkaland” tökéletes választás lehet számodra. A könyv közvetlen stílusban íródott, mintha csak mesélne, és alapvető útmutatást nyújt a zöldségek termesztéséhez. A könyvben található komplett terv segítségével akár egy öt négyzetméteres balkon is lehet a csemegék forrása. 42 négyzetméternyi veteményes pedig több száz kiló zöldséget is adhat.

A könyv itt megrendelhető ! Libri

A műben található információk segítségével könnyedén elkezdheted a kertészkedést, még akkor is, ha korábban sosem csináltál ilyet. A könyvben található módszerek ökológiaiak, vagyis inkább csak a kártevők akadályozására, életterükre törekszenek, nem pedig a kipusztításukra vagy a talaj sterilizálására. Ha szeretnél egy inspiráló és motiváló könyvet olvasni, amely segít közelebb kerülni a természethez, akkor a „Dóra Melinda Tünde – Kertkaland: Termelj magadnak zöldséget!” könyv tökéletes választás lehet számodra.

Dóra Melinda Tünde könyve inspiráló és motiváló olvasmány lehet mindazok számára, akik szeretnének közelebb kerülni a természethez. És boldogan álmodoznak a saját konyhakertjükről.

A könyv a Kíváncsi Kert-Central Könyvek kiadásában jelent meg 2020-ban, 240 oldalon, varrott papírkötésben. A könyv elérhető több online könyváruházban, például a Libri, a Bookline oldalán is .

A Pécsi állatkert írásunk is érdekelheti ! Az oldalunkon több olyan cikket és könyvajánlót találhat amely érdekelheti ! Böngésszen nálunk !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...