Skandináv krimi- Sven Elvestadt – A hajnali vendég

Ha egy izgalmas krimire vágysz, amely tele van fordulatokkal és rejtélyekkel, akkor Asbjörn Krag magándetektív története, „A hajnali vendég” tökéletes választás lehet számodra. A történet egy csendes vidéki szállodában játszódik, ahol Krag magándetektív kikapcsolódásra vágyva érkezik. Azonban hamarosan rájön, hogy semmi sem az, aminek látszik. (Skandináv krimi)

Az első szállodai sétáján Krag két gyanús külsejű alakkal találkozik, akik egy fiatal hölgyet inzultálnak az erdőben. Krag a hölgy segítségére siet, de hamarosan rájön, hogy a hölgy kedvessége tévútra vezeti. Később furcsa dolgok bukkannak fel, és Krag többször botlik a különös erdei alakok útjába, olykor hullák társaságában. A történetet tovább bonyolítja, hogy a csinos hölgy férjét, a koppenhágai földhitel bank igazgatóját egy rejtélyes telefonhívás elcsalja felesége mellől, aki így egyedül marad a magányos erdei lakban.

A könyv a Libri oldalán megrendelhető ! Az alábbi keresőben megtalálhatod !

Csak illusztráció ! A kép forrása : Pexels

Sven Elvestad remekül felépítette a történetet, és a karakterek is nagyon jól kidolgozottak. Krag egy nagyon érdekes és összetett személyiség, aki nem csak a nyomozás során, de a magánéletében is sok nehézséggel szembesül. Az író remekül ábrázolja az erdőt és a vidéki életet, és a rejtélyek és fordulatok garantáltan lekötik az olvasó figyelmét.

Ha szereted a krimiket, és egy izgalmas, fordulatos történetre vágysz, akkor mindenképpen ajánlom ezt a könyvet. Az izgalmas cselekmény, a fordulatok és a karakterek nagyszerű kidolgozása garantáltan lekötik az olvasó figyelmét. (Klasszikus skandináv krimi)

A Pécsi állatkertről szóló cikkünk is érdekelheti !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...