Gyógynövények – Figyelj meg minél több hazai fajt!

Ha érdekel a gyógynövények világa, és szeretnél minél több hazai fajtával megismerkedni, akkor ajánlom Kissné Dogossy Éva „Gyógynövények – Figyelj meg minél több hazai fajt!” című könyvét. A könyvben a szerző részletesen bemutatja a hazai gyógynövényeket, és hasznos tanácsokat ad azok felismeréséhez és gyűjtéséhez. A könyv oldalain található információk segítségével könnyen megtanulhatod, hogyan használhatod a gyógynövényeket a mindennapjaidban, például teák, főzetek, vagy kenőcsök készítéséhez. A könyvben szereplő képek és illusztrációk segítségével könnyen felismerheti a különböző növényeket, és a könyv végén található táblázatok segítségével könnyen összehasonlíthatja a különböző fajtákat. Ha szeretnél többet megtudni a hazai gyógynövényekről, és szeretnél hasznos tanácsokat kapni azok felismeréséhez és felhasználásához, akkor ez a könyv neked való .

A könyv itt megrendelhető (Libri) !

Járj nyitott szemmel a természetben, és ismerd fel a hazai gyógynövényeket! Ez a könnyen forgatható zsebkönyv minden természetjáró hasznos útitársa. A könyvben található leírások segítségével több mint 60 gyógynövényt azonosíthatsz be. Jelöld be azokat a fajokat, amelyekkel találkoztál, így nyomon követheted, hogy hol tartasz a gyógynövényekkel való ismerkedésben!

A könyvben szereplő gyógynövények között megtalálhatók a következők:

Kamilla, Orbáncfű, Kakukkfű, Menta, Cickafark, Körömvirág, Csipkebogyó, Galagonya, Fekete nadálytő, Édeskömény és még sorolhatjuk . Még további gyógynövényekről szerezhet információkat az ajánlott könyv hasábjain . A fentebbi linken megrendelheti a Libri oldalán a könyvet .

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...