Reiki mindenkinek

Az univerzális életenergia alkalmazásának elmélete és gyakorlata (Reiki)

A könyv írója : Dr. Kássa László

A Dr. Mikao Usui féle Reiki az a gyógyító-öngyógyító eljárás, ami az Univerzum energiáját alkalmazza a szervezet tökéletes működésének helyreállításához. De tudomásul kell azt is venni, hogy a 30-40-50 év hibás életmódbeli és egyéb önmagunkkal szemben elkövetett „bűnöket”, legyen az a túlzott alkohol fogyasztás, vagy az egészségtelen táplálkozás stb. meg kell, hogy változtassuk, mert a gyógyulás csak így következhet be. Nincs az a csodaszer, ami szempillantás alatt meggyógyít minket, de a Reiki, azaz az egyetemes életenergia könnyebbé teszi az életmódváltást és a gyógyulást.

A könyv itt megrendelhető !

A reiki első fokozatát magam is megszereztem (Admin) . Egy igazi spirituális élményt nyújtott . Érezni a kezeimen az energia mozgását felemelő érzés volt . A képességet nem használtam gyógyításra de a spirituális fejlődésem egyik állomásaként tekintek rá . Mindenképpen ajánlom azoknak akik szeretnének továbbfejlődni az önmegismerés útján . Nem szeretem volna leragadni a gyógyításnál ezért ezt az időszakot elhagytam , de szerencsére nem hagytam ki .

Általa megtanulhatjuk az energia irányítását . Fókuszálhatjuk bármire az energiát és használhatjuk . Bár mint mindig hozzá kell tennünk azt is , hogy nem használhatjuk önző célokra a reikit sem . Ez hátrébb vetne minket a lelki fejlődésben és ez nem kívánatos .

Összegzésképen annyit írhatok erről a könyvről, hogy kötelező olvasmány azoknak akik nem akarnak leragadni egy lelki szinten és óhajuk a fejlődés .

A Genezis című könyv ismertetője is érdekelheti !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...