Dr. Sebes József- Elemzés – Vállalatielemzés – Mérlegelemzés

Dr. Sebes József „Elemzés – Vállalati elemzés – Mérlegelemzés” című könyve egy alapos és átfogó útmutató a vállalati elemzéshez. A könyv bemutatja a legfontosabb mutatószámokat, módszertani alapokat és módszereket, amelyek alkalmasak a társaságok vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének elemzésére. A könyv 100 oldalas, puha táblás, ragasztó-kötött borítóval rendelkezik, és magyar nyelven íródott.

A kötet azoknak ajánlott, akik érdeklődnek a vállalati elemzés iránt, és szeretnék megérteni a vállalatok működését és pénzügyi helyzetét. A könyv hasznos lehet azoknak, akik vállalkozást indítanak, vagy akik már működtetnek egyet, és szeretnék javítani a vállalkozásuk hatékonyságát és eredményességét. A könyv átfogó és könnyen érthető, így bárki számára hasznos lehet, aki szeretne többet megtudni a vállalati elemzésről. Az Aura kiadó által 2013-ban kiadott könyv.

A könyv itt megrendelhető ! A Libri könyváruházban megvásárolhatók Dr. Sebes József könyvei, akár online, akár a boltban. Az oldalon a könyvekhez véleményeket is lehet olvasni más olvasóktól.

Dr. Sebes József több könyvet is írt az elemzés és a vállalati gazdaságtan témakörében. Az alábbiakban felsoroljuk néhány könyvét:

A kontrolling kiemelt kérdései (2018): A könyv a kontrolling legfontosabb kérdéseit tárgyalja, és bemutatja a kontrolling eszközeit és módszereit. Vállalati pénzügyek (2015): A könyv a vállalati pénzügyek alapjait mutatja be, és bemutatja a vállalati pénzügyi döntéshozatal folyamatát. Vállalati számvitel (2016): A könyv a vállalati számvitel alapjait tárgyalja, és bemutatja a vállalati pénzügyi kimutatásokat és azok elemzését.

Ezek a könyvek mind hasznosak lehetnek azoknak, akik érdeklődnek a vállalati gazdaságtan és pénzügyek iránt, és szeretnék elmélyíteni tudásukat ezen a területen.

A marsi című könyv ajánlója is érdekelheti !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...