Alkér Orsolya- Először fizess magadnak!

Alkér Orsolya „Először fizess magadnak! – Hogyan kezdj el befektetni? A befektetés első 7 lépése” című könyve egy nagyszerű útmutató azoknak, akik szeretnének elkezdeni befektetni, de nem tudják, hogyan kezdjenek neki. A könyvben Alkér bemutatja a befektetés alapjait és az első 7 lépést, amelyeket érdemes követni a sikeres befektetés érdekében. Könnyen érthető és gyakorlatias, így bárki számára hasznos lehet, aki szeretne többet megtudni a befektetésről.

Az első lépés a könyv szerint az, hogy „fizess magadnak először”. Ez azt jelenti, hogy mielőtt befektetnénk, érdemes megtakarítani egy bizonyos összeget, amelyet aztán befektethetünk. A könyv bemutatja, hogyan lehet hatékonyan takarékoskodni és megtakarítani pénzt.
A második lépése a pénzügyi célok meghatározása. Alkér Orsolya azt javasolja, hogy határozzuk meg, mire szeretnénk felhasználni a befektetett pénzt, és milyen hosszú távú céljaink vannak.

A kötet további lépései közé tartozik a befektetési lehetőségek megismerése, a befektetési stratégia kialakítása, a portfólió diverzifikálása, a kockázatkezelés és a befektetési döntések meghozatala.
A kötet hasznos lehet azoknak, akik szeretnék javítani pénzügyi helyzetüket, és szeretnének többet megtudni a befektetési lehetőségekről.

A könyv itt megrendelhető !

Alkér Orsolyának több könyve is megjelent már. Az alábbiakban felsorolunk néhányat:

Befektetés habbal (2015): A könyv a befektetési lehetőségeket és a befektetési stratégiákat tárgyalja, és bemutatja, hogyan lehet hatékonyan befektetni a pénzünket. Te is lehetsz milliomos (2016): A könyv egy útmutató azoknak, akik szeretnének gazdagok lenni, és bemutatja, hogyan lehet hatékonyan megtakarítani és befektetni a pénzünket. 100 helyről fizetés – A profit nem hazudik (2017): A könyv a passzív jövedelem lehetőségeit tárgyalja, és bemutatja, hogyan lehet pénzt keresni az interneten és más módon.

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...