Metatron – Ez a harsonaszó!

Ha tudod, hogy Metatronnak köze van az életedhez és nem csak létezik, de azt érzed, hogy egy jobb sors vár rád, akkor ezt a könyvet okkal olvasod. Ez a könyv, ha alázattal közelítesz hozzá, akkor egy hullámvasútra vezeti a tudatosságodat. Érdekesebbé teszi az életedet és jobbá válnak a kapcsolataid is. Romantikus életed sokkal relevánsabbá és szeretetteljesebbé válik, szexuális kapcsolataid pedig kielégítőbbek és izgalmasabbak lesznek. (Metatron)

A könyv itt megrendelhető !

Ez pozitív módon alakítja át a pénzügyeit, és megtanít arra, hogy az élet hogyan nyilatkoztassa ki számodra mindazt a bőséget, amire csak vágyhatsz, és megadja azokat az eszközöket is, amelyek a lehető legjobbak az élet minden területén, és a szenvedéllyel, az örömmel, a nevetéssel és a szórakozással gazdagíthatják mindennapjaidat. Ez a Clarion hívás minden fénymunkás számára. (Metatron könyv)

A Metatron könyvet elolvastam és ajánlom mindenkinek aki valami többet akar mint ami jelenleg van neki . Itt nem az anyagiakra gondolok . Inkább arra , hogy lélekben jusson egy felsőbb szintre . Bár a könyv ajánlója kissé anyagias útra tereli az olvasót , de ez csak azért lehetséges mert sokan ezt a témát kedvelik . Boldogulni az életben . Ez érthető is . Nem mindenki foglalkozik sokkal magasabb szintekkel csak az aki erre hivatott . Aki érzi , hogy ennél több van mint amit itt és most érzékelünk . És ebben benne van a remény is , hogy egyszer majd az egész emberiség akar valami ennél többet és jobbat . Mindenki megtalálhatja a kérdéseire a választ . Bár hozzá kell tennünk nincs mindenre válasz . Nem is lehet mivel a nagy könyvben is le van írva – Isten útjai kifürkészhetetlenek .

A klímaváltozásról szóló cikkünk is érdekelheti !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...