Az ember szellemi fejlődésének útja- Edgar Cayce

„Minden világ, minden fa, minden folyó, minden tó az ember Alkotó erőinek az adománya, hogy jobban megismerhessük az isteni szeretetet. És ahogy a lélek, ahogy az isteni teremtésben a fejlődő lélek látja, hogyan gondoskodik a saját fiókáiról, hogyan választja ki a saját partnereit, hogyan tartja tiszteletben a környezetet.” (Ember)

A könyv itt megrendelhető !

A szeretet ébredése a lélekben: a szeretetünk mélysége akkora amit a felületes értelem nem érthet meg. Ahogy Jézus is tette, úgy lenne szüksége az, hogy a isteni szeretetet engedjük rajtunk keresztül áramlani. Így valósulhatna meg a „Legyen meg a te akaratod, atyám!” De pont ez az ahol sokat kell dolgoznunk, az ego nemesedése a cél. Igyekezetre van szükség abban, hogy ne a mi önző vágyainkért hajtsunk hanem hozzunk létre egyensúlyt a mások szükségletei és a miénk közt. Ezáltal valósítható meg a a földi mennyország. Ez az út szintén segít abban, hogy megismerjük önmagunkat. „Az igazi szeretet semmit sem kér viszonzásul.”

A szerzőtől a Libriben több könyv is megtalálható a kínálatban :

Miről árulkodnak az aura színei : Az auránk színe sok mindent elárul rólunk. Aki látó az láthatja éppen uralkodó érzelmeinket stb. Változtassa meg életét – Harmincegy program a személyiség fejlesztésére : A könyv egy egész programot tartalmaz amely segít megváltoztatni az életedet. Út az egészséges élethez: Megtudhatjuk belőle, hogy miképpen tudjuk meghosszabbítani az életünket. A további könyveit itt találhatják az érdeklődők : Edgar Cayce könyvei

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...