Akasha krónika- Peter Krassa

Akasha krónika- Ernetti páter időgépe – avagy sorsunk meghatározott?! Egy mű azért, hogy többet megtudjunk magunkról. „Az idő pereg, mint ujjaink között a homok.” Számunkra itt a földön nagyon fontos az idő, az Akasha krónika szempontjából viszont teljesen közömbös. Mondják világemlékezetnek is . Az időnek nincs kezdete se vége, csak egy illúzió. Végtelen és örök. Múlt a jelen és a jövő a nagy egészben nem létezik, csak mi emberek használjuk. Az emberiség mindig is kíváncsi volt az időre, szeretnék azt sokan megfejteni. Mert azt reméljük, hogy ez a tudás nagy haszonnal járna. Gondoljunk csak az időutazós filmekre. Vajon sikerült valahol valakinek már megfejtenie az idő rejtélyeit?

A könyv itt megrendelhető !

Peter Krassa több tudós és történelmi személyiséget- Leonardo da Vinci, Edgar Cayce, Saint Germain grófja- mutat be ebben a műben. Mert feltételezi, hogy nekik sikerült belátniuk egyes titkokba az univerzum tudástárában. Ernetti páter időgépének pontos leírását is tartalmazza a könyv, és ügyhírlik ez a gépezet a világ szeme elől el van rejtve, mint sok minden kényeges más dolog is. A szerző a bemutatásban filozófia és ismeretelméleti szempontokat feszeget.

Az író stílusa mindig is érdekfeszítő, de szakmailag is megalapozottan meséli el e titokzatos találmány történetét. A könyv elkészítéséhez személyes beszélgetések, tudományos kutatások, hiteles cikkeket használt az író. Alapos munkát végzett. A könyv talán választ ad a régi nagy kérdésünkre, hogy a sorsunk eleve el van rendelve vagy a szabad akaratunkkal tudjuk e azt irányítani.

A műfaj kedvelői számára értékes könyv lehet ez a hiteles információk alapján megírt mű. És közelebb vihet önmagunkhoz. Vajon létezik e tényleg időutazás? Vagy ha tényleg illúzió az idő akkor mért utaznánk benne?

Élje át Ön is az időtlen utazást! 

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...