Akasa krónika- Linda Howe

Akasa-krónika – Hogyan érzékeld és használd az Univerzum tudástárát?” Linda Howe könyvéből megtudhatjuk, hogy az univerzum él és emlékezik is. A világegyetem archívumát más néven Akasha krónikának nevezzük, ez az ismertebb neve. Az információtárolás minden lélekre egyformán érvényes, az Univerzumban semmi sem maradhat titokban. Ha valakinek belátása nyílik a Krónikába az szeretetteljes vezetésben részesülhet az információi által. Egykoron csak a mesterek ismerték a krónikában való olvasás tudományát, mára bárki akit érdekel a könyvben lévő leírás alapján hozzájuthat információkhoz.

Megtudhatod, hogyan férhetsz hozzá ehhez a hatalmas tudásanyaghoz. Ez a könyv minden eszközt a kezedbe ad amivel megtanulhatod érzékelni és értelmezni is az energetikai feljegyzéseket. Linda Howe aki egyébként gyógyít, kidolgozott egy megbízható eljárást, amivel hozzáférhetünk az információkhoz, az ősvény amit megmutat e könyv az imádság útja. Reméljük, hogy ez a részletes útmutató segít olvasnod a krónikában és ösztönöz a spirituális fejlődésedben. Ez a végső célja e kötetnek.

A könyvből választ kapsz az alábbi kérdésekre:
– Hogyan léphetsz be az Akasa-krónikába?
– Mire figyeljünk az Akasa-olvasás során?
– Milyen szabályokat kell betartanunk?
– Milyen típusú kérdéseket érdemes feltennünk?
– Hogyan használjuk az Akasából származó információkat?

A könyv itt megrendelhető !

Az Akasa-krónika – Hogyan érzékeld és használd az univerzum tudástárát? neked is átadja a tudást, amit felhasználva kapcsolatba kerülhetsz a végtelen öröm, a belső béke és az elégedettség ezen isteni forrásával.

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...