Feltáruló dimenziókapu

Dimenziókapu – Dion Fortune könyve

Dion Fortune nemzetközi hírű beavatott, okkult írónő, aki már fiatalon csatlakozott az angol Golden Dawn Hermetikus Páholyhoz és komoly spirituális képzésben részesült. Jelen műve az emberi psziché mélységeit mutatja be. Olyan spirális emelkedőn, ami az önmegismerés, az önbeavatás grádusain vezet felfelé. Könyve olyan művekkel is felveszi a versenyt, mint Franz Bardon: Frabato és Szepes Mária: A vörös oroszlán című műve.

A könyv itt megrendelhető !


Okkult képességeket kétféleképpen lehet megszerezni: a fejlődés menetében addig a pontig kell visszahatolni, amíg még nem indult el a formába öntés, és a sok szabad energia mohón ömlik be minden nyitott csatornába, mely a formaadás lehetőségét nyújtja, vagy pedig a fajta őskezdetéig kell eljutni, ahol szintén sok felhasználatlan energia aktiválható. (Dimenziókapu)

A modern hermetikusok
A delta grádus
Ízisz
A nyakörv
Tiltott úton
A tudás fájának gyümölcse
Okkult hatalom
A misztériumok csapdájában
Veronika
Asztrálfűrész
A fekete mágus
Lucius dilemmája
Vihar előtti csend
Asztrál kopók
A mágikus kard
Testvérgyilkosság
Az örökség
A túlsó part
Lélekterhesség
Materializációs kísérletek
Az ódvámpír
A hierarchia előcsarnokában
A külső sötétség
A farkasember
Az utolsó próbatétel
Elemi erők formulája
Atlantisz papjai
A dimenziókapu kitárul

A spirituális út mindannyiunk útja . Nincs olyan aki ne járna rajta . De sokakat izgat és kutakodnak információkért . Szeretnének minél többet megtudni saját magukról . A bölcsek azt mondják – ismerd meg önmagad ! Ez így a helyes út .

Ez a film bejegyzésünk is érdekelheti ! Oldalunkon több száz könyv ajánlatot találhat , köztük biztosan talál olyat is ami érdekli . Böngésszen nálunk !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...