A rejtélyes Z generáció- Bereczki Enikő

Bereczki Enikő 2006- óta foglalkozik a generációs kutatással . Ebben a könyvében több kérdésre is megkaphatjuk a választ . A szülők és tanárok megtudhatják, hogyan kezeljék a generációk közti ellentéteket. A vállalkozók és nagy cégek is megismerhetik a Z generáció tagjaival való együtt dolgozást. És megtudhatjuk miért érik el könnyebben a youtuberek és tiktokerek a fiatalokat.

A Z generációról kialakultak a társadalomban a különböző nézetek: Ők azok akikről azt gondolhatjuk, hogy nem motiváltak és semmi sem érdekli őket, csak egész állónap a telefonjukat nyomogatják. Látszólag képtelenek valamiért is kiállni és kitartásuk sincs elérni is valamit. Az az a tévhit is él, hogy ez a generáció nem akar felnőni. De ez mind csak hamis kép lehet hiszen semmit nem tudunk a belső világukról. Azonban vannak akik nem kerülhetik ki azt, hogy többet tudjanak meg róluk és azok a szülök, munkaadók és maguk a munkatársak is. A szerző könyvében leírtak segítenek ebben, és az előítéleteket is le tudjuk küzdeni velük szemben. Könyvebben is tudjuk majd a konfliktusainkat rendezni velük. Így csökkenhet a generációk közti szakadék.

A könyv itt megrendelhető !

A Z generáció szakértője

Bereczki Enikő a generációk szakértője , ahogy azt fentebb is megjegyeztem gondolatébresztő művet alkotott. És azt is vitathatatlanul magáénak mondhatja, hogy egyedülálló, hiánypótló művet alkotott. A kötethez a szerző több információ forrást is használt, tudományos kutatások eredményeit a saját széleskörű tapasztalatait is több mint húsz influenszert véleményét. Bemutatja a Z generáció jellemzőit, azon belül az online területen jelenlévőkre vonatkoztatva. Megtudhatjuk milyen kihívásokkal küzdenek és, hogy milyen küzdelmek várnak még rájuk. Ugyanakkor azt is megmutatja, hogy hogyan segíthetjük őket.

A könyv nem csak elméleti anyagot tartalmaz, hanem gyakorlati megoldásokkal is szolgál a kommunikációval és az együttműködéssel kapcsolatosan. A Z generáció értékei az új látásmód, új készségek, multigenerációs közösség, tehát az emberi problémák újszerű kezelését várhatjuk tőlük.

Bereczki Enikő oldalán megtudhatjuk, hogy ő előadásokat, tréningeket, konzultációkat tart ebben a témában.

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...