Táncfilm – DVD + előzetes- Damien Dante Wayans

Filmet készítenek Elon Musk életéről!

Ha a Horrorra akadva bejött, a Táncfilmre biztosan rámozdulsz! A Wayans-testvérek fergeteges paródiája ezúttal a legnépszerűbb zenés-táncos filmeket veszi célba! A romlatlan Megan kénytelen a külvárosi prolisuliba járni, és ez darabokra töri a balettkarrierről szőtt álmait. De találkozik Thomasszal, a vagány hip-hop táncossal és haverjaival, akik egy eddig teljesen ismeretlen világot nyitnak meg előtte. Vajon sikerül a tapasztalatlan úrilánynak új barátai segítségével valóra váltania álmait? Ez minden zenés film nagy kérdése – most a választ minden táncfilmek anyja adja meg, de úgy, hogy a fal adja a másikat! (Táncfilm)

A DVD itt megrendelhető (Libri) !

A Mafab oldalon 60 szavazattal is csak 35%-os a film. Egy kritikai írásban pedig 40%-ra értékelték ezt a filmet. Az IMDb-n pedig 5.7 a film értéke. A filmben van néhány jó poén-írja az egyik kritikus, azonban azt is közli, hogy egynél többször nem nézi meg. Állítólag túlzásba vitt az olyan humornak szánt jelenet ami az emberi gyengeségekre összpontosít, ez pedig általában a mellékhelységbe való . A film szinte minden szereplője csak néhány filmben szerepelt, valamint a rendezőnek is 2009-óta és előtte sem volt más filmje. Az operatőr Mark Irwin sok filmet fényképezett, köztük van a Légy a Robotzsaru 2. és a Húgom, nem húgom is.

Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott !

Az oldalunkon több olyan filmet is ajánlottunk és a jövőben is tesszük, ami érdekelheti a látogatóinkat. Böngésszen nálunk !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...