Varga Vivien könyve- Hogyan indulj el a saját utadon?

Varga Vivien sokáig nem találta a maga útját, így a keresése során sok mindent kipróbált. Volt gyorsétteremben kiszolgáló, asszisztens, területi képviseléssel is foglalkozott és a pult mögött is állt. Mígnem valahogy eljutott a gyermekekkel való foglalkozásokig, a babaúszás-oktatás lett az ő sajátja, abban találta meg az ő hívatását. (Varga Vivien könyve)

Ebből a tevékenységből született a Stilianos Babauszoda ötlete aminek ő lett a franchise gazdája is. Persze előtte egyszemélyes vállalkozással indította, és onnan jött az ötlet, hogy lehetne ezt az üzletet sokszorosítani és a lehető legtöbb helyre elvinni. Vivien már 24 évesen indította a vállalkozását, ráadásul még tapasztalata sem volt, így ez bátorságra vall. Még nem tudta milyen út várrá .

A könyv itt megrendelhető (Libri) !

Ha neked is vannak ötleteid és érzed, hogy többet is ki tudnál magadból hozni az életben, ennek érdekében pedig ki is tudsz lépni a megszokott életedből akkor ez a könyv hasznos lehet számodra. Varga Vivien beavat abba, hogy hogyan építette fel az ő vállalkozását és hálózatát . Azt is megtudhatjuk hogyan lett a harmadik gyermeke ez a babauszoda franchise. Beavatást kaphat az olvasó a szerző mélypontjaiba és az abból leszúrt tanulságokat is megosztja az olvasóival. Jó ez annak aki keresi még az útját, talán ép ez a könyv amely majd világossá teszi az utadat.

Varga Vivien könyve

A kötetben lévő információk mind a tapasztalat érlelésében születtek. Minden ember számára érthetően megfogalmazva bevezet az üzleti világba és azon belül is megismerheted a franchise üzlet indításának módját. A saját példák is bemutatják, hogy sokszor felfújuk a problémákat , melyeken áthaladva mégis kiderül, ez is csak egy kisebb probléma volt csak. Az emberi ego már csak ilyen, mindent túlkomplikál.

Vivien tudja milyen fontos a pozitív hangulat és látásmód megteremtése, és ezt ügyesen bele is szőtte ebbe a rendkívül jó kis történetbe. Azt mondja : „A legmerészebb álmaidból is lehet valóság” vagy „Ha igazán akarsz valamit, hiszel benne és bízol önmagadban, akkor meg tudod valósítani.”

Könyv születik

Vivien valójában azért kezdett könyvet írni mert sokan az ismerősei közül kérték, hogy írja le a saját történetét- Tudhatjuk meg Krisz Nadasi oldalán. A szakember azt javasolta neki, hogy mivel nincs még semmilyen könyv a franchise témában ezért legyen a főfókusz ezen. Így a tanácsot meghallgatva Vivien átdolgozta a művét. A vállalkozási mód lett a központi téma, és ehhez fűződő saját történetei kerüljenek bele.

Vivien online is többször szerepel. Például interjút találhatunk vele a Forbes online magazinjában a nők lapjában és az Index oldalon is. De még a videomegosztón is találhatunk infókat róla.

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...