Ariana Godoy- Az ablakomon át – Minden a wifi jelszóval kezdődött

Ariana Godoy „Az ablakomon át” nemzetközi szenzáció, amely világszerte megragadta az olvasók szívét. A könyvből egy sikeres Netflix-film készült, és most az olvasók könyv formájában is megtapasztalhatják az erotikus szerelmi történetet.

A történet Raquel Alvarezt, egy szorgalmas fiatal nőt követ nyomon, aki pszichológusi jövőjére összpontosít. Mindig is a munkájának és az édesanyjának szentelte magát, de élete megváltozik, amikor találkozik Ares Hidalgóval. Egy véletlen találkozásból kiderül, hogy vonzalmuk kölcsönös, és szexuális feszültségük gyorsan heves szenvedélyé változik, amelynek egyikük sem tud ellenállni.

Ares azonban személyes és családi kötelezettségei miatt nem tud vagy nem akar elköteleződni Raquel mellett. Újra és újra kapcsolatuk megviseli Raquelt, és tönkreteheti azt, amit közösen felépítettek.

A könyvet itt megrendelheted ! Libri

A könyv egy érzelmes romantika, amelytől az olvasók olvasás közben maguk is érzékenyebbek lehetnek. Ariana Godoy írásai magával ragadóak és lebilincselőek, lenyűgöző képessége van az írónőnek az összetett karakterek és kapcsolatok megalkotására a történetben. A könyv a szerelem erejéről és a vele járó kihívásokról tanúskodik.

Az „Az ablakomon át” kötelező olvasmány az erotikus romantika rajongóinak és mindenkinek, aki szereti a jó szerelmi történetet. A könyv bizonyítja Ariana Godoy írói tehetségét és azt a képességét, hogy olyan történeteket hozzon létre, amelyek megszólaltatják az olvasókat.

A Hadik című filmről írt cikkünk is érdekelheti !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...