Hasznos az autodidakta tanulás

Mindig is azt vallottam,hogy nem elég önmagában az iskolai tananyag. Nem elég egyszerűn csak kitanulni valamit és diploma vagy bizonyítvány osztás után annyi.
Ha érdekel a szakma amit tanultál akkor érdekelnek a szakmai hírek is az újdonságok. Meg kell tanulnod az újdonságokat,tájékozódnod kell és akkor fejlődsz. Nem egy nem kettő mindenki által ismert ember olvas könyveket és falja a tudást.

A kép forrása : pixabay.com


Befektetők sokasága kutakodik új ismeretek iránt egy olyan ágazatban amit még nem ismer. Mert helyes döntéseket vagy inkább helyesebb döntéseket csak így tudnak hozni,ha ismerik az adott területet.
Magam is sok sok könyvből szerzek ismereteket. Engem nagyon érdekelnek a cégek és így ilyen témában veszek könyveket. Elolvastam a Disney volt vezérigazgatójának a könyvét de a Netflix történetéről is most vettem meg a könyvet és a könyves polcomon ott van Elon Muskról szóló könyv is.


Valójában csak az tud valamiben sikeres lenni aki szereti azt amit csinál sőt aki imádja. Az ilyen egyén beszerzi a fejlődéséhez szükséges anyagokat. Legyen az könyv,szaklap vagy szakosodott weboldal.

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...