Vendéglátó egység-Sarki Róka borház élmény

Most , hogy itt a nyár a pihenni vágyók sokasága megy le a Balatonhoz nyaralni . Ott nem csak a víz jó amiben kellemesen lehet pancsolni, hanem hazánk egyik nagyon jó borvidéke is . Akár a borturizmust is megemlíthetjük tehát e nyaralóhely kapcsán . (Vendéglátó egység)

Borszőlő termesztés . A kép illusztráció ! Pexels

A nagy tavunk környékén találhatjuk a Sarki róka borház épületét , amely ilyenkor a szezonban igazi zarándokhely gyanánt is megemlíthetjük . A Lesencefalui vendéglátó egység egy igazán festői környezetben található . Az esti kivilágítással pedig a romantikus hangulat is megjön . (Akár egy lánykérésre is alkalmas lehet.) A működtetője pedig a helyi borászat . A vendégek az italok mellett ételt is rendelhetnek . A helyi kézművesek által készült sajtokat,sonkát,kolbászt stb. ehetnek a vendégek . A helységben időnként programokat is szerveznek . Ez lehet zenés est vagy más kulturális töltetű rendezvény.

A duguláselhárításról írt cikkünk is érdekelheti ! Az oldalunkon több olyan cikk is található amely érdekelheti! Böngésszen nálunk !

Azoknak sem kell nélkülözniük akik nem tudnak eljutni a borházba vagy voltak már és megszerették a hely borait. Számukra tudom ajánlani a honlapjukon lévő webshopot . Ott komplett csomagokat találhatnak a látogatók . Például van egy csomag ajánlat amelyben három rozé és három vörösbor található . Kedvező árban rendelhet az otthonába a borokból .

Figyelmébe ajánlom továbbá a portálon lévő blogot is . Érdekes cikkeket találhatunk a borászat témájában .

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...